Avram Iancu își lansează, la Alba Iulia, cartea intitulată Schimbarea ești tu

 Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, cel care a reprezentat cu mândrie România în toate expedițiile extreme pe care le-a întreprins începând cu traversarea înot a Canalului Mânecii, Dunărea, de la izvoare la vărsare, Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul și obținerea locului trei la maratonul „6633 Arctic Ultra” vine la Alba Iulia pentru a-și lansa cartea Schimbarea ești tu. Cartea dezvăluie ideile, gândurile și călătoriile autorului, călătorii care nu au fost lipsite de peripeții.

          Joi, 17 octombrie 2019, de la ora 12:00, Avram Iancu va fi oaspetele Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba în proiectul cultural – educativ Caravana literară scriitori în școală, proiect derulat de această dată în parteneriat cu Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. După masa de la ora 17:00 Avram Iancu și cartea sa va fi prezent la Filiala Cetate a  bibliotecii, situată în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, unde publicul larg va avea prilejul să discute liber cu autorul referitor la aventurile sale care l-au propulsat în Guiness Book de mai multe ori.

După 5 ani de înot în apele învolburate ale lumii și 2 ani de scris intens, „Schimbarea ești tu” e gata de lansare! E o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulți o așteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească – a declarat autorul.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*