Avocat Tibor Polgar: ”Viata clientului meu este in pericol. Suntem ingrijorati de felul in care decurge procesul”

Maria Vasii, avocatul lui Tibor Polgar, a declarat pentru www.proalba.ro ca este ingrijorata de felul in care decurge procesul clientului sau care se desfasoara la Tribunalul Alba. “Desi instanta de judecata si organele juridice au obligatia sa asigure prezenta partilor la un proces, in cazul domnului Polgar, statul nu onoreaza aceasta obligatie. Procesul a suferit amanari, deoarece nu s-a asigurat prezenta la proces a pretinselor parti vatamate ce il acuza pe domnul Polgar Tibor. Apreciem ca in aceste conditii statul ar trebui sa asigure punerea in libertate a domnului Polgar Tibor, pana ce organele juridice vor asigura conditiile necesare de judecata, si ne referim la prezentarea partilor vatamate in cauza“, afirma Maria Vasii.

Maria Vasii a mai precizat ca in aceasta perioada de timp, Tibor Polgar, este tinut in stare de arest fara nicio justificare reala.

“Se afirma ca eliberarea sa ar constitui un pericol pentru ordinea publica. Din datele oferite de penitenciar se constata ca domnul Polgar Tibor are un comportament ireprosabil si nu exista nicio imprejurare concreta care sa justifice tinerea sa in arest in aceasta perioada de pasivitate in ceea ce priveste procesul sau. Ne exprimam ingrijorarea cu privire la deteriorarea grava a starii sale de sanatate, fiindu-i pusa in pericol chiar viata. Apreciem ca faptele de care este acuzat nu sunt sustinute de dovezi si cu toate acestea domnul Polgar Tibor este tinut a suporta traume majore pe toate planurile vietii sale” a adaugat Maria Vasii.

In cursul lunii aprilie, Tibor Polgar a fost retinut iar ulterior arestat preventive sub acuzatiile de trafic de minori si proxenetism. Polgar se afla acum incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Aiud.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21770 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*