„Avalanșa” de șoferi beți sau care circulă fără permis pe șoselele din Alba continuă. O parte dintre ei au fost prinși de polițiști în trafic. Exemple!

soferLa data de 04.08.2017, în jurul orelor 13.45, poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Frederik Mistral din municipiu, fiind sub influenţa alcoolului.  În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 05.08.2017, în jurul orelor 04.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe DJ 107, l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Ciugud, care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotst, a rezultat valoarea de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iuia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 06.08 2017, în jurul orelor 22.40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, in timp ce conducea un autoturism, pe strada Brânduşei din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.          

La data de 06.08.2017, în jurul orelor 15.25, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Corniștei din cartierul Bărăbanț al municipiului Alba Iulia, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 06.08.2017, în jurul orelor 07.15, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Biruinţei din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra acestuia, întrând în coliziune cu un autoturism ce era parcat în faţa unui imobil. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de acesta, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 06.08.2017, în jurul orelor 14.05, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DC 113, pe raza localităţii Pirita, avut loc un accident rutier.  Poliţiştii deplasaţi la locul accidentului, au constatat că un bărbat de 54 de ani, din Trâmpoiele, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu parapetul din partea stângă a drumului. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale, fără a rămâne internat în spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la spitalul din Alba Iulia, i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17499 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*