Autorul crimei de la Sebeș, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Valer Stancu, bărbatul de 37 de ani care a înjunghiat mortal un tânăr de 32 de ani din Pianu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în cursul zilei de joi, sub acuzația de omor. Anterior el a ajuns la sediul IPJ Alba de unde a plecat, în cătușe, către instanță.

 „În fapt, s-a reținut că, la data de 16.05.2018, în jurul orelor 12,00, între victima B.A.I. și inculpatul STANCU VALER, care s-au întâlnit întâmplător în parcarea special amenajată a unui local din municipiul Sebeș, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia inculpatul a lovit victima cu un cuțit, cauzându-i o leziune traumatică (plagă tăiată – înțepată toracică, cu lezarea cordului) care i-a cauzat decesul”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Moartea lui Adrian Ilie Bercuciu, tânărul înjunghiat mortal, miercuri, la Sebeș, în apropierea unui local din oraș, a îndurerat întreaga comunitate locală. Băiatul, de loc din comuna Pianu, se căsătorise la începutul lunii, în data de 6 mai, și nimeni nu bănuia că zilele îi vor fi curmate atât de repede. Adrian a murit la scurt timp după ce a fost lovit cu un cuțit , în zona inimii, de un bărbat de 37 de ani cu care, se pare, avea niște neînțelegeri mai vechi. Imediat după atacul mortal, agresorul s-a făcut nevăzut dar, câteva ore mai târziu, s-a predat poliției. De altfel, el a fost reținut iar în cursul zilei de joi va fi, cel mai probabil, arestat preventiv. Împietrită de durere, soția lui Adrian a transmis un mesaj emoționant: ”Cu plecarea ta, am pierdut tot. Te rog să mă iei la tine, soțul meu drag… ” Sute de mesaje de condoleanțe au fost și continuă să fie postate pe pagina de facebook pe care Adrian și soția lui o aveau împreună.

Vă reamintim că o cabană care, din primele informații, îi aparține lui Valer Stancu, autorul de 37 de ani al omorului de la Sebeș a ars, joi dimineața, din temelii.

„La ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S.V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Sebeș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”, au transmis reprezentanții ISU Alba. În paralel, poliția a deschis o anchetă în acest caz.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*