Audiențe la sediul PSD Sebeș: Consilierii locali își doresc un parteneriat activ cu cetățenii!

Consilierii locali ai municipiului Sebeș, aleși pe listele PSD, susțin audiențe la sediul partidului, situat pe strada Mircea cel Mare, nr. 2 , față în față cu Biserica Mare. Acestea au loc în fiecare joi, între orele 19:30 – 21:30 și sunt realizate deoarece aleșii locali social-democrați își doresc să îi reprezinte cât mai bine pe cetățeni.

”Ne dorim un parteneriat activ cu cetățenii, cu ONG-urile, cu societatea civilă, cu mediul de afaceri și cu toți cei care vor să fie reprezentați de către noi în Consiliul Local. Avem convingerea că împreună suntem mai puternici și, la fel ca dumneavoastră, ne dorim ca Sebeșul să prospere, ne dorim investiții în cele mai importante sectoare: educație, sănătate infrastructură rutieră, apă și canalizate, iluminat public, protecția mediului/prevenirea poluării, sprijinirea familiilor tinere sau sport. La Sebeș s-ar fi putut realiza mai multe, având în vedere bugetul propriu generos, fondurile guvernamentale și cele cu finanțare europeană. Indiferent care sunt problemele de pe strada, din cartierul dvs., nu ezitați! Ele pot fi rezolvate!”, a spus consilierul local Dorel Bogdan, președinte PSD Sebeș.

Aleșii locali social-democrați vor prezenta la fiecare ședință de Consiliu Local necesitățile oamenilor și vor face toate demersurile necesare pentru ca cerințele lor să fie îndeplinite.

Sprijinim ideile tinerilor, a celor care doresc să se implice în viața civică, socială și politică a municipiului! Sebeșul și localitățile aparținătoare au resursă umană extraordinară și considerăm că administrația locală trebuie să țină cont de ideile celor mai buni absolvenți, talentelor locale, profesioniștilor din domeniu, oamenilor cu experiență, dar și persoanelor vârstnice.

Considerăm, de asemenea, că este nevoie de implementarea procesului de bugetare participativă, astfel încât cetățenii să aibă posibilitatea să-și formuleze propriile proiecte de investiții, să le fundamenteze, să le susțină, pentru a câștiga votul popular, iar cele mai bune să fie implementate. O parte din bugetul anual trebuie alocat pentru a permite cetățenilor să se implice în luarea deciziilor privind dezvoltarea localităților!

Presedinte interimar PSD Sebes,

Consilier local Dorel Bogdan

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*