Au pus în pericol circulația rutieră. Mai mulți șoferi din Alba au fost prinși beți la volan. Exemple!

La data de 9 februarie 2019, în jurul orei 02.45, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localității Ampoița, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Meteș. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a valorii alcoolemiei. Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 8 februarie 2019, în jurul orei 19.15, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, împreuna cu Secția de Jandarmi Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din comuna Cergău, sat Cergău Mare, au oprit, pentru control, un autoturism, radiat din circulație din data de 18.01.2019, condus de un bărbat de 38 de ani, din Blaj. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge. Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe si punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 09 februarie 2019, în jurul orei 00.01, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, în timp ce acţionau la intersecția străzilor Aviator Gheorghe Olteanu cu Dorobanți, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sebeș, județul Alba. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge. Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 09 februarie 2019, în jurul orei 22.45, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Cîmpeni, în timp ce acţionau pe  Drumul Județean 750, din comuna Sohodol, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sohodol, județul Alba. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul orașului Cîmpeni, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge. Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19801 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*