Au găsit-o! Femeia care a furat medicamentele unui diabetic din Alba Iulia, prinsă de poliție

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat-o pe o femeie din comuna Galda de Jos, ca persoană bănuită de comiterea furtului unor bagaje lăsate de proprietar în dulăpiorul special amenajat din incinta unui supermarket din Alba Iulia. Bunurile furate au fost restituite persoanei păgubite.

La data de 23 decembrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o femeie de 27 de ani, din comuna Galda de Jos, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 22 decembrie.

În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 22 decembrie 2017 ar fi sustras, dintr-un dulăpior pentru bagaje, situat în incinta unui supermarket din Alba Iulia, o sacoşă în care în care erau medicamente şi aparatură folosite în tratamentul diabetului.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit persoanei păgubite, iar pe numele femeii a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17759 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*