Au furat 100 de kilograme de piersici din livada unui localnic din Vințu de Jos. Trei bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au poftit la fructe

piersici

Update: Poliţiştii din Vinţu de Jos au continuat cercetările ce-l vizau pe un bărbat din comună, care a fost surprins, în flagrant delict, în timp ce sustrăgea fructe dint-o livadă. Se pare că acesta ar mai fi furat, din aceeaşi livadă, fructe în valoare de 1.500 de lei.

La data de 05.09.2017, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au identificat pe B.I., de 41 de ani, din comuna Vinţu de Jos, ca persoană bănuită de comiterea unui număr de 4 furturi de fructe, din livada aparţinând unei societăţi comerciale din comună.

Se pare că, în seara zilelor de 13, 20 şi 21 august şi în 1 septembrie a.c., după ce a tăiat gardul împrejmuitor al livezii, bărbatul a cules şi a sustras platirine, caise şi persici, în valoare totală de 1.500 de lei. B.I. este cercetat pentru furt calificat.

Informații de background:

La data de 3 septembrie 2017, în jurul orelor 22.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au prins, în flagrant delict, pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce sustrăgea piersici din livada unui cetățean din comună.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul se afla la furat de fructe împreună cu B.I., de 41 de ani, din aceeaşi comună, iar cei doi au fost sprijiniţi de un tânăr de 21 de ani, din comuna Vinţu de Jos, care i-a transportat cu autoturismul, în zona livezii, şi care i-a aşteptat, urmând să transporte fructele furate. Până la momentul intervenției poliţiştilor, cei doi au reuşit să culeagă 100 de kilograme de piersici, în valoare de 600 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de cei trei bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18661 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*