Atmosferă autentică de Crăciun, la Sebeș! Primăria a împărțit daruri copiilor și le-a oferit celor prezenți un concert de colinde

Miercuri seara, începând cu ora 18.00, Parcul Tineretului din Sebeș a găzduit un nou eveniment din calendarul Târgului de Crăciun. Peste 1.000 de locuitori ai Sebeșului au răspuns invitației lansate de primarul Dorin Nistor, care a dorit să le ofere copiilor o întâlnire cu Moș Crăciun, iar adulților, un spectacol de colinde în aer liber. Pe scena montată în parc, au colindat membrii grupului vocal “Felician Fărcașiu” condus de Adina Hada și formația vocal-instrumentală Ștefan Vodă, de la Strășeni, din Basarabia, oraș înfrățit cu Municipiul Sebeș. Colindătorii au fost primiți cu drag și au entuziasmat publicul care s-a alăturat colindului.

Moș Crăciun, alături de animatori nostimi și de voluntarii din serviciile administrației publice locale au împărțit calendare de ciocolată celor mai mici spectatori, iar adulții au primit calendarul Sebeșului 2018, realizat de Asociația Gisas printr-un proiect susținut financiar de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș.

Avem satisfacția că Târgul de Crăciun a devenit o frumoasă tradiție la Sebeș, un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului, care aduce un strop din magia și din generozitatea sărbătorilor de iarnă. În cursul lunii decembrie, la iniţiativa primarului Dorin Nistor, au fost achiziționate și distribuite 5.500 de ghiozdane simbolice cu dulciuri destinate tuturor elevilor și preșcolarilor care frecventează instituțiile de învățământ din Municipiul Sebeș, plus încă 4.100 de calendare dulci, care au fost oferite tuturor copiilor participanți la evenimentele din cadrul Târgului de Crăciun, colindătorilor, unor asociații care susțin copii sau persoane cu nevoi speciale. Bugetul cheltuit pentru aceste pachete cu dulciuri a fost de circa 100.000 lei (tva inclus).

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, transmite un mesaj de mulțumire tuturor partenerilor care ne-au fost alături în organizarea evenimentelor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi cetăţenilor comunităţii noastre pentru prezenţa la evenimente. Avem fericita ocazie de a adresa tuturor urările noastre sincere de sănătate, armonie şi belşug. Fie ca lumina Crăciunului să ne însoţească, pentru a regăsi împreună frumuseţea tradiţiilor româneşti.
Sărbători fericite, tuturor!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20292 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*