Ați văzut-o? O fetiță din județul Alba este dată DISPĂRUTĂ. Dacă aveți detalii, sunați la 112

Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

UPDATE

Minora de 13 ani, din Baia de Aries, disparuta de la domiciliu, a fost gasita pe raza orasului Abrud. Starea ei este buna. Politistii fac verificari pentru a stabili daca a fost sau nu victima vreunei infractiuni.

La data de 2 martie 2018, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la faptul că, în după amiaza zilei de 1 martie 2018, PANTEA  IONELA CRISTINA , de 13 ani, a plecat de la domiciliul său, din oraşul Baia de Arieş, şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele minorei : înălţime 1,44 m , greutate 35- 40 kg, păr şaten, de lungime medie, ochi căpriu, ten alb.

La data plecării, aceasta purta blugi albaștri, geacă neagră, un fular alb cu negru, iar în picioare avea ghete de culoare neagră.

Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată şi în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21847 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*