Atelierele creativ-educative „Școala bobocilor” dau contur unei frumoase povești de toamnă la biblioteca din Sebeș

Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș, sub cupola căruia funcționează Biblioteca Municipală „Lucian Blaga”, a susținut și în acest an un proiect educativ sub forma unor ateliere creativ-educative în care poveștile toamnei sunt descoperite alături de cei mai mici cititori ai noștri.

La Sebeș, anotimpurile ne inspiră și vin cu activități atractive. Aducem culorile toamnei în mâinile copiilor pentru a le pune la încercare imaginația, spiritul creativ și îndemânarea prin lectură și diverse activități.

Luna octombrie este dedicată preșcolarilor, elevilor și tinerilor din municipiul Sebeș și împrejurimi prin proiectul „Școala bobocilor. Atelierele toamnei de poveste”, ajuns la cea de-a III-a ediție în acest an, program care completează portofoliul educațional al copilului.

Ne-am dorit să intrăm în atmosfera de toamnă, într-un mod inedit, prin lectură și creativitate alături de partenerii noștri: Centrul de zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Sebeș, Centrul de zi pentru Copii cu Dizabilități Sebeș, Grădinița cu Program Normal nr. 6 Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș-Școala Gimnazială „Silviu Cărpinișianu” Sebeș, Grădinița cu Program Normal Sebeșel și Școala Gimnazială Nr. 2 Sebeș.

Gazda primitoare a fost Muzeul Municipal „Ioan Raica”, care le-a oferit tinerilor participanți ocazia de a vizita una din cele mai atractive expoziții de științele naturii din țară care, din fericire, se află la Sebeș.

Activitățile din cadrul programului sunt susținute de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș și organizate de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27271 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*