Asociația Pakiv România a adus bucuria sărbătorilor în peste 200 de familii din județul Alba

Peste 150 de copii de la Gradinița 10 din Alba Iulia au primit pachete cu dulciuri și jucării din partea Asociației Pakiv România și a Fundației PAEM. Copiii s-au pregătit pentru întâlnirea cu Moș Crăciun pe care l-au întâmpinat cu bucurie susținând un program de colinde și o scenetă pe tema sărbătorilor de iarnă. Pachetele au fost pregătite din sumele donate de Gruia Ioan Bumbu  – șef de cabinet al prefectului județului Alba și președinte al Asociației Pakiv România, Nicolae Moldovan – director executiv al Fundației PAEM și manager de proiect, precum și angajații Asociației Pakiv România.

Alți 60 de copii romi din zona industrială din Alba Iulia au primit, în 27 decembrie, daruri în cadrul unei acțiuni organizate de Asociația Pakiv România și Fundația PAEM la Structura de Sprijin din Alba Iulia a proiectului ”Romii creează întreprinderi sociale de reciclare a materialelor de ambalaj ROMA-RE”. Darurile au fost pregătire în urma unei colaborări între cele două organizații și Fundaţia Comunitară Alba, care a desfășurat în luna decembrie proiectul “Fabrica de Bucurii”, ca a avut ca scop strângerea de jucării pentru copiii defavorizați din judelul Alba.  

În perioada sărbătorilor de iarnă, peste 300 de colindători, copiii și adulți, din județul Alba au adus bucuria Crăciunului fiind răsplătiți cu pachete cu alimente și dulciuri. Pachetele au fost pregătite cu ajutorul unei sponsorizări realizate de SC Elit SRL Cugir.

„Ne bucurăm să continuăm tradiția de a oferi bucurie familiilor și copiilor nevoiași din județul Alba în perioada Sfintei Sărbători a Crăciunului. Numărul mare de colindători ne-a confirmat că eforturile noastre de a deveni un partener solid, un sprijin pentru comunitatea locală dau roade. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au sprijinit în activitatea desfășurată în anul ce tocmai se încheie. La mulți ani și Sărbători fericite!”, a declarat președintele Asociației Pakiv România, Gruia Ioan Bumbu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23586 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*