Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia scoate la concurs trei posturi de educatori specializaţi pentru Centrul de zi pentru copii „Sfânta Cuvioasa Parascheva” Alba Iulia

filantropiaCondiţii de participare: studii pedagogice ( calificare educatori, învăţători, profesori) sau curs de educator specializat. Centrul de zi pentru copii „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din Alba Iulia va funcţiona în baza unui parteneriat dintre Primăria Alba Iulia, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi Parohia Ortodoxă Ampoi 2. Principalul obiectiv al acestui centru este prevenirea abandonului şcolar şi creşterea performanţelor şcolare pentru copii care se află în situaţii de risc de abandon şi eşec şcolar, care provin din diferite medii sociale, din categorii de grupuri vulnerabile.

Persoanele interesate de aceste posturi pot depune sau trimite un Curriculum Vitae la sediul Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia, str. B-P. Haşdeu, nr. 15 A sau la adresa de e-mail: filantropia_ortodoxă@yahoo.com. Detalii pot fi obţinute la numărul de telefon 0723/ 572748 – Mihaela Fleşer.

Candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord cu aceştia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate. Nu vor fi luate în considerare candidaturile care nu vor îndeplini condiţiile minimale solicitate în specificaţiile postului.

Asociaţia îşi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de către candidaţi. 

Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Alba Iulia

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20656 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*