Apel umanitar. “Vă scriu din disperare și neputință. Vreau să îmi salvez mama!”

Mircea Trifu

Mă numesc Kerekes Kinga, sunt din Aiud, județul Alba și vă scriu din disperare și neputință. Vreau să o salvez pe mama mea, în vârstă de 44 de ani, care suferă de o boală extrem de rară, și pentru care nu am găsit o rezolvare în România, doar în Germania. Operația ei costă 35.000 Euro, dar șansele de reușită sunt considerabile.

Mama mea a fost diagnosticată în anul 2016 cu o boală extrem de rară, fiind vorba de Sindrom de Ligament Arcuat Median (MALS), o anomalie a arterelor abdominale care conduce la o insuficiență a organelor interne. Ca urmare ea nu are o alimentație normală, ea hrănindu-se doar cu suplimente alimentare fiind cel mai afectat stomacul. Această afecțiune provoacă dureri cumplite și malnutriție.

Ea a mai suferit o intervenție chirurgicală pentru această afecțiune, dar din păcate aceasta a fost doar parțial reușită, deoarece a fost primul și singurul caz din Cluj-Napoca de care s-au ocupat medicii care au efectuat intervenția chirurgicală, care nu sunt tocmai cunoscători al acestei afecțiuni fiind vorba despre o afecțiune foarte rară, Sindrom de Ligament Arcuat Median (MALS).

După intervenția chirurgicală din 2016 mama mea a fost internată de repetate ori la aceeași clinică din Cluj-Napoca, ea simțindu-se din ce în ce mai rău, iar în urma acestora a fost supusă la numeroase investigații, unde i-a fost pus diagnosticul de Pensă Aorto-Mezentareică (Syndorm Wilkie/Syndrom Dunbar). Această afecțiune ar necesita intervenție chirurgicală, dar acestă intervenție a fost refuzată de către chirurgul care a efectuat prima intervenție, acesta refuzând să dea un document în scris în această privință.

Astfel am ajuns să căutăm ajutor în străinătate, și am aflat de un profesionist în acest domeniu, de Prof. Dr. Thomas Scholbach din Lejpzig, Germania unde i sa pus un diagnostic mai amănunțit și complex din care reiese că ea suferă de patru compresii ale arterelor, și recompresie, care a apărut in urma intervenției chirurgicale anterioare nereușite, adică recompresia MALS.

Indicația medicului Prof. Dr. Thomas Scholbach este o altă intervenție chirurgicală în Germania, pentru a rezolva toate aceste anomalii ale arterelor cu șanse mari de reușită. Dânsul ne-a înaintat documentele investigației către chirurgul vascular Prof. Dr. Wilhelm Sandmann din Düsseldorf, care de altfel acceptă efectuarea intervenției chirurgicale și chiar recomandă efectuarea acesteia, care la rândul său este specializat pe acest domeniu, fiind vorba despe o afecțiune congenitală foarte rară.

Acestea fiind spuse, apare o problemă majoră, și anume problema banilor. Intervenția chirurgicală necesită o sumă de 35.000 Euro, bani pe care nu avem posibilitatea să îi strângem. Vă rugăm din suflet să ne ajutați să salvăm viața mamei mele! Vă dorim sănătate multă!

Cu stimă,

Kinga.

Conturile IBAN unde puteți face o donație sunt:

RO55BTRLEURCRT0347376301 Cont în Euro la Banca Transilvania;

RO08BTRLRONCRT0347376301 Cont în Lei la Banca Transilvania.

SWIFT: BTRLRO22

Titular cont: Kerekes Kinga

Telefon: 0746191712

Paypal: paypal.me/KingaKerekes

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*