APEL UMANITAR! Puteți dona, în continuare, pentru Adrian Vințan, albaiulianul care luptă cu o boală gravă

Viaţa lui Adrian Vințan, unui tânăr de 31 de ani, din Alba Iulia, depinde, în continuare,  de suma de 75.000 de euro. (o parte din banii au fost strânși, datorită mobilizării impresionante de pe rețelele de socializare și nu numai)

„Dragi oameni cu suflet mare, nu reușesc să fac față la multitudinea de mesaje primite. Îmi cer scuze dacă nu răspund fiecăruia în parte, sunt copleșit de atenția și bunătatea pe care mi-ați acordat-o. Până în acest moment, cu ajutorul tuturor am reușit să strângem puțin peste 40 000 de euro. În momentul de față sunt sigur că alături de voi, vom reuși să strângem această sumă exorbitantă de 75 000 euro.  Nu am cuvinte să vă mulțumesc și sincer nu am crezut că acest lucru ar fi posibil! Sănătate multă!”, a transmis Adrian Vințan, pe data de 2 februarie 2018.

Adrian a fost diagnosticat cu un cancer de piele care evoluează galopant. Acum este imobilizat la pat, iar părinţii şi soţia se roagă pentru o minune. Medicamentul salvator nu se află pe lista de gratuităţi în România, deşi în străinătate poate fi administrat fără niciun ban.

În urmă cu 4 ani, Adrian şi-a scos o pată pigmentara de pe piciorul stâng care îl incomoda. Atunci i s-a dat vestea cruntă că suferă de cancer. A fost operat şi timp de doi ani totul părea să meargă bine. Tânărul a mers şi la un spital din Viena, unde a urmat un tratament care l-a ajutat. Acum şansa lui la viaţa este un medicament care costă mult prea mult şi de care are nevoie cât mai repede.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19532 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*