Apel umanitar pentru salvarea vieții unei femei din Alba Iulia!

flavia aurelia popaÎntâlnim tot mai multe cazuri disperate. Oameni care se luptă pentru viață, destine care sunt sau pot fi intrerupte brutal, cel mai adesea din lipsa banilor. Boli grave fără leac sau cu leacuri foarte scumpe pe care bolnavii și membrii familiilor lor, în caz ca au, nu și le permit. În fața unor asemenea suferințe rămâi împietrit. Oricare putem fi într-o atare situație însă atâta vreme cât nu suntem cred că trebuie să încercam să-î ajutăm pe cei cărora le-a rămas numai speranța în Dumnezeu. Este un apel la bunătatea dumneavoastră pentru a o ajuta pe Flavia Aurora Popa din Alba Iulia care se lupta de patru ani de zile cu o boala necruțătoare. La numai 48 de ani, Flavia este încadrată la handicap GRAV fiind bolnavă de scleroză (SLA), boală care a doborât-o pur și simplu spre disperarea familiei care o iubește și o susține și mai ales spre amărăciunea fiului ei care are acum nevoie de ea mai mult decât niciodată, fiind la vârsta la care trebuie îndrumat și ajutat să pornească în viață.flavia popa Flavia a fost operată deja și în țară și în Germania și este unul dintre cazurile care au răspuns bine la intervenții oferind chiar speranța că dacă tratamentul și toate procedurile care mai sunt necesare sunt efectuate la timp, poate fi stabilizată și poate recuperată în mare măsura. Medicii au avansat chiar ideea că ar putea fi caz unic în lume de recuperare peste 90 la sută dacă va fi supusă de urgență tratamentelor necesare. Cum însă intervențiile costă mai bine de 80 de mii de euro iar familia nu are de unde să procure acești bani, deși si-au pus problema să vândă din ceea ce au, singura speranță a Flaviei și a fiului ei, a familiei ei, suntem noi și ajutorul nostru. Haideți să donăm cât de puțin poate vom reuși să o ajutăm, poate vom reda zâmbetul unui tânăr a cărei adolescență este profund marcată de teribila suferință a mamei.

CONT:RO 03INGB0000999900390506, contul este deschis la ING OFFICE Alba Iulia, Gemina Alba Iulia (cont in lei).

Pentru detalii: Popa Ovidiu:0726 333498

Potrivit Codului Fiscal, persoanelor juridice, donațiile de acest fel sunt deductibile. Flavia Aurora Popa și familia ei dețin documente ale fiecărei etape de tratament, atât din țară cât și din Germania, buletine de analize, decizii de încadrare în categoria de handicap grav, ieșiri din spital unde sunt trecute analizele și recomandarile. Toate acestea pot fi puse la dispoziția celor care doresc să sprijine familia.

 

 

Despre Redacția ProAlba 33598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Multumesc, voua, intotdeauna m-am putut baza pe voi, sa fiti siguri ca si eu voi raspunde prezent la nevoie, sa speram ca vor fi oameni care sa rezoneze la acest apel, cum spuneam, oricare, oricand, putem ajunge la fel…asa este viata. Numai bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*