Apel umanitar! Mama jurnalistei Meda Cotuna continuă lupta pentru viață. Orice ajutor o poate ajuta să trăiască

Mama jurnalistei din Alba Iulia, Meda Cotuna, continuă să lupte cu o boală gravă care îi pune în pericol viața. Din fericire, mai mulți oameni inimoși au decis să o ajute. Printre ei, Mihai Oancea dar și Diana Ludoșan care a făcut mai multe demersuri în acest caz.

“Dragii mei, aș dori să vă cer ajutorul să ne mobilizăm cu toții și să o ajutăm pe Meda Cotuna, a cărei mama a fost diagnosticată cu cancer G2 rectal avansat, stadiu III.C și trebuie operată. Suma de care avem nevoie pentru operație și medicamentație se ridică la 45.000 lei, o sumă pe care eu cred că împreună o putem strange, așa cum am făcut-o, în trecut, și pentru Adrian Vințan. Întrucât mama Medei, doamna Ileana Iancu este în prezent pe tratament cu citostatice și nu se poate deplasa, am deschis două conturi pe numele Medei, la Banca Transilvania Sucursala Alba Iulia astfel:  Cont curent lei: RO96BTRLRONCRT0343805602 pe numele Cotuna Alexandra Meda și Cont curent in Euro: RO73BTRLEURCRT0343805601.  Operația trebuie efectuată, așa că vă rog din suflet să ajutați fiecare cu ce poate. Toți împreună pentru o șansă la viață! Vă mulțumim infinit!”, a transmis Diana Ludoșan.

“Am găsit două clinici extrem de bune care pot să o facă bine pe mami. Încă nu m-am hotărât pe care să o aleg. Sunt doua opțiuni. Nu în străinătate, pentru că sunt costuri extrem de mari. În țară. Evident, o să cer părerea medicului oncolog și al chirurgului. Am toată încrederea în medicul care o tratează pe mami. Noi urmăm tratamentul cu citostatic și sunt sigură că, ajutate de Dumnezeu și medici, mami o să fie bine. Pentru simplul motiv că îmi doresc cu disperare să o țin lănga mine. E tot ce am mai de preț pe pământul acesta. Nu am averi, mașini și nu o să-mi doresc niciodată nimic. Doar să fie mami bine. Îmi este foarte greu să accept ideea de ajutor, însă VREAU SĂ O ȚIN LÂNGĂ MINE. Vreau să vă mulțumesc, oameni frumoși ,pentru tot ce sunteți și faceți!”, a spus Meda.

Meda Cotuna a făcut public cazul mamei sale la începutul lunii februarie. Inițial, pentru a o sprijini pe cea care i-a dat viață, a confecționat tablouri pe care le-a vândut celor interesați. Pe această cale, ea tine să le mulțumească tuturor celor care au sprijinit-o și, sperăm noi, și celor care o vor sprijini pe mai departe.

„Au trecut câteva luni de când nu ne-am mai auzit pe undele radio. Da, recunosc: îmi e dor de tine, de voi toți. Îmi e dor să începem ziua împreună și să o facem frumoasă cu ajutorul muzicii. Să vă aduc zâmbete pe buze iar ziua voastră de muncă să treacă mai ușor. M-am retras, momentan, pentru că am de dus la capăt cea mai importantă misiune din viața mea. Să fiu alături de mămica mea, bolnavă de cancer. În acest sens, realizez mici tablouri personalizate pentru copii. Iar bănuții strânși din vânzare mă vor ajuta să o sprijin pe cea mai importantă persoană din viața mea, pe mama. Mă găsiți, la un click distanță, pe facebook. Zile cu multe zâmbete, tuturor, dragii mei.”, spunea Meda, la momentul respectiv.

Meda Cotuna lucrează în presa din Alba încă de mică. În 1996 și-a început cariera la radio SICA, în calitate de co-prezentator și a moderat emisiunea „Frecvența veselă.” Din 2008 și până în 2016 a prezentat emisiunile „Cutiuța Poveștilor” și „În țara lui vreau și eu.” În paralel, a fost prezentă la o multitudine de evenimente publice dedicate, cu precădere, celor mici.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22004 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*