APEL SENTIMENTAL: „Ratat”, caut „Zână”. Un tânăr din județul Alba își caută marea dragoste. „Iubirea mea care nu va pieri niciodată”

daniel 1Pe Daniel îl găsiți, cu totul, AICI.

Pe Daniel, l-am găsit pe facebook. Într-un mesaj postat de curând, băiatul de 17 ani, din Cricău, pare dezamăgit de felul în care sexul frumos pare să îl trateze. Cu toate acestea nu și-a pierdut speranța și este pregătit pentru marea iubire. „Multe fete cand ma vad, zic pe facebook, cred ca zic: „ce ratat” sau „o sa ma incurce!”. Ele nu stiu cata iubire le poate oferi acest „ratat”, daca va veni o zana in viata mea, sunt pregatit sa ii ofer iubirea mea care nu va pieri niciodata” (…) AMINTIRI TRISTE 1.Cu ochii înecaţi în lacrimi/ şi inima îndurerată/mă gândesc încă la tine,/cum ți-ai bătut tu joc de mine/cu faţa ta înseninată/Ai râs frumos de mine!/ 2. M-ai atras cu vorba-ţi dulce/ şi cu privirea-nseninată/tu mi-ai lăsat o amintire,/o tristă, crudă amintire,/iubirea ta era furată/De alta raza de iubire!/ 3. Si nu mai vreau sa te-ntalnesc/nici sa te vad in calea mea,/tu mi-ai facut numai dureri/in zorii calzi ai unei veri./Ca sa te uit voi incerca/sa mai apuc ziua de ieri!/”

danielDespre Daniel am mai aflat că este elev la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, că este pasionat de desen și că îl iubește pe Dumnezeu.

„Tema mea favorita pentru desene, fotografii, carti este Alba Iulia. Chiar daca traiesc in Cricau, mie Alba Iulia imi place mai mult, pt ca atunci cand am deschis prima oara ochii am vazut Alba Iulia. Am ramas indragostit de acest oras. (…)Viata fara Dumnezeu si fara Biserica e o viata fara sens. Vezi omul stand pe aceeasi banca plictisit ca nu are ce face, el saracul nu stie de Hristos, sau stie si injura cu numele Lui. Viata lui e trista. Omul care-L iubeste pe Dumnezeu, nu se plictiseste în viata sa pentru ca are un scop maret (…)De azi, 26 mai, am inceput sa cant la Catedrala Reintregirii. Va rog sa ascultati maine Sfanta Liturghie de la 8”.

PS – Daniel ne-a descris și felul în care i-ar plăcea să arate iubita lui.

„Păi, mi-aș dori să fie brunetă și frumoasă, evident, deschisă și credincioasă, nu neapărat, dar „cu suflet mare” cum zice o melodie de la Talisman. Și blondă de e n-are nimic.”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21549 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. Pe mine mă găsiți, cu totul, acasă – rezemată de spătarul scunului de bucătărie, cu ochii-n neant, întrebându-mă ce-i cu lumea asta. E-atâta fățărnicie, idioțenie și sarcasm în ea, încât ajungi să te-ntrebi daca normalitatea ta mai e și normalitatea altora.

    Care-i scopul acestui articol? Ironizarea unui tânăr și văditul sarcasm mascat între rândurile-articolului scris de-un autor-anonim?

    Mi-e s/m…ilă. De ce-am devenit. De modul în care ne purtăm unii cu ceilalți. De modul în care fiecare se crede superior altuia – când, de fapt, ceea ce contează e, înainte de toate, la mezanin – și -mai apoi- la mansardă.

  2. Daniel, am citit cu emotie trairile pe care le-ai impartasit, cu atata onestitate si bunatate, pe profilul tau public de facebook. Iti admir desenele, felul de a gandi si trairile pe care le ai. Am fost in aceeasi situatie, ca si tine. Atunci cand un baiat m-a dezamagit foarte tare. Credinta m-a ajutat si am trecut cu bine peste tot ceea ce a fost urat in viata mea. ma bucur ca te-am cunoscut, chiar si virtual, si sa stii ca nu esti singur. Credinta e cea mai puternica arma. Nu dispera, viata merge inainte iar orice obsacol este o incercare peste care vei trece cu bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*