AON Imobiliare vă propune: Casă, 4 camere, 448 mp teren, toate utilitățile, Alba-Micesti (162.000 EUR) și apartament, 3 camere, 2 băi, în zona Liceului Sportiv

AON Imobiliare le propune celor interesați de achiziționarea unui imobil, două proprietăți cu totul deosebite, cu precizarea că oferta completă a agenției poate fi găsită AICI.

Casă 4 camere, 448 mp teren, toate utilitățile, Alba Micesti (162.000 EUR) 

AON Imobiliare va propune o casa individuala de vanzare in zona Alba-Micesti, cu toate utilitaile conectate, compusa din 4 camere ( 3 dormitoare ), 2 bai, bucatarie, hol, camera tehnica, terasa acoperita. Suprafata totala construita este de 169 mp, si suprafata teren 460 mp. Deschiderea este de 14,70 ml. Imobilul are amprenta 169 mp. Casa este construita din caramida porotherm, are placa din beton armat intre spatiul de locuit si pod. Oferta completă pentru această proprietate o puteți găsi AICI. 

Apartament 3 camere, 2 băi, mobilat, utilat, zona Liceului Sportiv

AON Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, complet mobilat si utilat, situat in cartierul Cetate, intr-un bloc construit in anul 1985, decomandat, etaj 4 din 4, avand suprafata utila de 70 mp, cu 2 bai, 1 balcon, loc de parcare rezervat. Oferta completă pentru această proprietate o puteți găsi AICI.  

Date de contact AON Imobiliare:

Cu sediul la Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției, la numărul 24A (lângă magazinul Coramet), AON reunește o echipă formată din persoane cu foarte mulți ani de experiență pe piața imobiliară. Profesionalismul, seriozitatea și implicarea sunt reperele după care AON se ghidează în relația cu fiecare client.

email birou: office@aonimobiliare.ro

Despre echipa AON Imobiliare puteți citi AICI

 

 

Despre Redacția ProAlba 30149 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*