Anunț publicitar privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probațiune Alba

Alba Iulia

Direcția Națională de Probațiune, cu sediul în București, strada Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probațiune Alba.

Documentația de atribuire a contractului de închiriere, împreună cu cerințele tehnice sunt puse la dispoziția persoanelor interesate de către Direcția Economică-Compartimentul Achiziții Publice din cadrul  Direcției Naționale de Probațiune, camera 40, etajul 6, între orele 8.30-17.30, persoană de contact Simona Chiriță, telefon 0738.672.628, e-mail: simona.chiriță@just.ro, sau se pot regăsi pe site-ul www.just.ro, accesând secțiunea Informații de interes public/achiziții publice.

Ofertele vor respecta cerințele tehnice din documentația de atribuire.

Criteriul de atribuire al contractului de închiriere este „prețul cel mai scăzut” chirie/lună, aplicat la ofertele care îndeplinesc în totalitate criteriile de selecție și/sau calificare și cerințele tehnice solicitate.

Ofertele pot fi depuse până la data de 13.02.2018, ora 10.00, la secretariatul Direcției Naționale de Probațiune.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*