Anunț publicitar privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probațiune Alba

Direcția Națională de Probațiune, cu sediul în București, strada Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probațiune Alba.

Documentația de atribuire a contractului de închiriere, împreună cu cerințele tehnice sunt puse la dispoziția persoanelor interesate de către Direcția Economică-Compartimentul Achiziții Publice din cadrul  Direcției Naționale de Probațiune, camera 40, etajul 6, între orele 8.30-17.30, persoană de contact Simona Chiriță, telefon 0738.672.628, e-mail: simona.chiriță@just.ro, sau se pot regăsi pe site-ul www.just.ro, accesând secțiunea Informații de interes public/achiziții publice. 

Ofertele vor respecta cerințele tehnice din documentația de atribuire.

Criteriul de atribuire al contractului de închiriere este „prețul cel mai scăzut” chirie/lună, aplicat la ofertele care îndeplinesc în totalitate criteriile de selecție și/sau calificare și cerințele tehnice solicitate.

Ofertele pot fi depuse până la data de 12.01.2018, ora 10.00, la secretariatul Direcției Naționale de Probațiune.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16867 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*