ANUNT PUBLIC din partea municipalității din Sebeș

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebes , titular al proiectului ” Amenajarea unui numar de 14 platforme subterane de colectare a deseurilor menajere in Municipiul Sebes ” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Alba – fara evaluarea impactului asupra mediului , in cadrul procedurii de evaluare adecvata , pentru proiectul ” Amenajarea unui numar de 14 platforme subterane de colectare a deseurilor menajere in Municipiul Sebes ” propus a fi amplasat in Municipiul Sebes .

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Alba Iulia , str. Lalelelor , nr 7B , in zilele de luni – joi , intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14 , precum si la urmatoarea adresa de internet apmbab.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia Mediului .

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*