ANUNȚ privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Alba

Alba Iulia

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Alba 

Documentația de atribuire a contractului de închiriere, împreună cu cerințele tehnice sunt puse la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică – Compartimentul Achizitii Publice din cadrul Direcției Națională de Probaţiune, camera 40, etajul 6, între orele 8.30-17.30, persoane de contact – Paula Stefan sau Simona Chiriță, telefon 0738.672.618, e-mail: achizitiidnp@just.ro, sau se pot regăsi pe site-ul www.just.ro, accesând secțiunea Informații de interes public/achiziții publice.

Ofertele vor respecta cerințele tehnice din documentația de atribuire.

Criteriul de atribuire al contractului de închiriere este „prețul cel mai scăzut” chirie/lună, aplicat la ofertele care îndeplinesc în totalitate criteriile de selecție şi/sau calificare şi cerințele tehnice solicitate.

Ofertele pot fi depuse până la data de 29/03/2018, ora 10:00, la secretariatul Direcției Naționale de Probaţiune din  București, str. Apolodor, nr. 17, etaj 6, camera 7, sector 5.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19554 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*