Anunț începere proiect “Diversificarea activității SUN AQUA SRL prin achiziționare stație de betoane”

Sun Aqua SRL, cu sediul în sat Șibot, comuna Șibot, Str. DN7, nr.7, județul Alba, implementează proiectul  “Diversificarea activității SUN AQUA SRL prin achiziționare stație de betoane”, cod MySMIS 110492, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Proiectul cu o valoare totală de 713.760,99 lei va fi implementat în perioada 22 martie – 31 august 2018 și beneficiază de finanțare nerambursabilă în valoare de 477.520,99 lei, din care 405.892,84 lei reprezintă valoare nerambursabilă acordată din FEDR, iar 71.628,15 lei valoarea nerambursabilă acordată din bugetul național. Proiectul va fi implementat in Alba Iulia, Șoseaua de Centură, nr 90, județul Alba.

Obiectivul general al proiectului este acela de diversificare a activității Sun Aqua SRL prin achiziționarea unei stații de betoane. La îndeplinirea obiectivului general al proiectului, concură obiectivele specifice asumate de  Sun Aqua SRL, constând în asigurarea dotării cu echipamentele necesare desfășurării noii activități și asigurarea resurselor umane necesare operării acestora (angajarea a trei persoane, dintre care una din categoria persoanelor defavorizate).

Totodată prin diversificarea activității desfășurate se urmărește și dezvoltarea economică a întreprinderii și consolidarea poziției sale pe piață, precum și dezvoltarea locală și regională prin creșterea numărului de investiții, crearea de noi locuri de muncă și sporirea satisfacției beneficiarilor direcți și indirecți ai acestor activități.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*