Anunț începere proiect “Diversificarea activității Kase Aplicator SRL-D în domeniul fabricării de mobilier”

KASE APLICATOR SRL-D, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Șoimului, nr. 14 C, ap5, județul Sibiu, implementează proiectul “Diversificarea activității Kase Aplicator SRL – D în domeniul fabricării de mobilier”, cod MySMIS 108952, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020. Proiectul cu o valoare totală de 793.828,38 lei va fi implementat în perioada 20 aprilie – 31 iulie 2018 și beneficiază de finanțare nerambursabilă în valoare de 531.172,05 lei, din care 451.496,24 lei reprezintă valoare nerambursabilă acordată din FEDR, iar 79.675,81 lei valoarea nerambursabilă acordată din bugetul național. Proiectul va fi implementat la punctul de lucru din Sibiu, str. Drumul Ocnei, nr 4, județul Sibiu.

Obiectivul general al proiectului este acela de a diversifica și a dezvolta gama de activități a societății prin accesul pe noi piețe, în noi domenii de activitate, și totodată de a crește și îmbunătăți și activitatea economică a firmei. La îndeplinirea obiectivului general al proiectului, concură obiectivele specifice asumate de  Kase Aplicator SRL-D, constând în asigurarea dotării cu utilajele necesare pentru eficientizarea activității firmei, asigurarea resurselor umane necesare operării acestora prin crearea a trei noi locuri de muncă și asigurarea egalității de șanse și tratament prin angajarea a minimum o persoană din categorii defavorizate intre cei trei noi angajați.

Totodată prin implementarea proiectului propus și diversificarea activității firmei se urmărește atât dezvoltarea economică a firmei, precum și dezvoltarea locală și regională prin creșterea numărului de investiții, crearea de noi locuri de muncă și sporirea satisfacției beneficiarilor direcți și indirecți ai acestor activități.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17755 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*