ANUNȚ implementare proiect „SPEED-Spre o Economie Eficientă și Dezvoltată”

 

 

Cod apel: POCU/82/3/7 Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Cod proiect: 104998

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU 2014-2020)

 

Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă din Odorheiu Secuiesc, în parteneriat cu Asociaţia Centru Harghita de Inovare şi Incubare în Afaceri din Miercurea Ciuc implementează proiectului cu titlul „SPEED-Spre o Economie Eficientă și Dezvoltată”. Durata de implementare a proiectului este de 36 luni, începând din 18 ianuarie 2018, iar valoarea totală este de 10.683.494.44 lei.

Proiectul se adresează persoanelor interesate să își deschidă o afacere non-agricolă într-un oraș din județele Brașov, Alba, Harghita, Covasna, Mureș și Sibiu.

Activitățile principale ale proiectului:

  1. Informarea publicului despre proiect, despre avantajele participării și rezultatele preconizate.
  2. Persoanele interesate vor participa la un curs de formare antreprenorială. Cursurile se vor desfășura pe parcursul a aproximativ 8 zile.
  3. Cu ocazia examenului de absolvire cursanții vor prezenta propriile lor planuri de afaceri, iar dacă doresc să participe la concursul planurilor de afaceri, vor avea la dispoziție încă o lună pentru îmbunătățirea lor. În scopul punerii lor în practică, planurile de afaceri clasate pe primele 36 de locuri vor putea beneficia de o finanțare nerambursabilă, în valoare de cel mult 177.740  lei.
  4. Beneficiarii finanțării vor înființa noi afaceri în cadrul proiectului. Aceste întreprinderi vor putea efectua orice fel de activitate economică din orice domeniu (comerț, producție, servicii). În cadrul lor trebuie înființate și menținute cel puțin 2 noi locuri de muncă. Întreprinderile vor fi înregistrate în zone urbane.
  5. Întreprinzătorii vor beneficia de informare, consiliere, mentorat și vor fi monitorizate de către experții puși la dispoziție în cadrul proiectului, până la terminarea implementării (ianuarie 2021).

Participarea la toate activitățile proiectului este Gratuită! Informații detaliate se pot obține pe site-urile intreprindereata.ro, civitas.ro, respectiv pe pagina de Facebook Întreprinderea Ta.

CONTACT:

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă

535600-Odorheiu Secuiesc

Str. Solymossy, nr. 29, tel.: 0737-015484, 0266-218481

e-mail: office.udv@civitas.ro, www.civitas.ro

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19272 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*