Anunț finalizare proiect ”Diversificarea activității SC Încoronării Cons SRL prin achiziția de utilaje pentru lucrări de pregătire a terenului”

Încoronării Cons SRL, cu sediul in Alba Iulia, str. Traian nr 18, județul Alba a finalizat implementarea proiectul  “Diversificarea activității SC Încoronării Cons SRL prin achiziția de utilaje pentru lucrări de pregătire a terenului”, cod MySMIS 104674, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Proiectul cu o valoare totală de 1.336.293,49 lei a fost implementat în perioada 2 februarie – 31 iulie 2018 și a benficiat de finanțare nerambursabilă în valoare de 893.985,19 lei, din care 759,887.41 lei reprezintă valoare nerambursabilă acordată din FEDR, iar 134.097,78 lei valoarea nerambursabilă acordată din bugetul național. Proiectul a fost implementat in Alba Iulia, str. Rojomal FN, teren intravilan înscris în C.F. 94066, nr. top. 4040/2/1/4/1.

Obiectivul general al proiectului este acela de a diversifica și a dezvolta gama de activități a întreprinderii, consolidându-i poziția pe piață prin achiziția de utilaje performante pentru lucrări de pregătire a terenului și angajarea a cinci persoane. Rezultatele implementării proiectului s-au concretizat atât în achiziționare de mujloace fixe care constau într-un excavator, un mini-excavator, un încărcător frontal, un mini-încărcător, un buldoexcavator și un kit solar fotovoltaic, cât și în crearea a cinci noi locuri de muncă, două dintre acestea fiind ocupate de către persoane din categorii defavorizate.

Impactul implementării proiectului se resimte dincolo de dezvoltarea economică a întreprinderii beneficiare, și la nivelul comunității în care aceasta activează, local și regional, prin creșterea numărului de investiții, crearea de noi locuri de muncă și sporirea satisfacției beneficiarilor direcți și indirecți ai acestor activități, fie că aceștia sunt clienți, furnizori, angajați ai societății și familiile acestora.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25900 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*