Anunț

Mircea Trifu

PATRONATUL INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII BLAJ, cu sediul în Mun. Blaj, judetul Alba, Bulevardul Republicii, nr.34, codul fiscal 19036536 având calitatea de Lider de parteneriat in vederea implementarii ProiectuluiImbunatatirea nivelului de cunostinte si competente al angajatilor din judetele Alba, Brasov si Sibiu”  cod SMIS ID 128247  formuleaza prezenta

INVITATIE

Prin care va solicitam sprijinul in vederea derularii activitatilor privind imbunatatirea nivelului de cunostinte si competente al angajatilor din firmele romanesti din regiunea Centru, jud. Alba, Brasov si Sibiu, precum si recalificarea si perfectionarea acestora prin programe de invatare pe tot parcursul vietii.

Mentionam ca, obiectivul general al proiectului genereaza un efect pozitiv pe termen lung prin adaptarea cunostintelor angajatilor din IMM-urile romanesti la cerintele pietei muncii si la schimbarile din mediul economic, atat a celor din firmele care activeaza in domeniile competitive, cat si a celor din firmele care urmaresc adaptarea si reorientarea spre domeniile identificate prin SNC/SNCDI 2014-2020, precum si cresterea numarului de IMM-uri care implementeaza programe de invatare la locul de munca in vederea cresterii competentelor viitorilor angajati.

Colaborarea cu firma dvs. are in vedere atingerea rezultatului potrivit caruia 326 de persoane vor participa la cursuri de calificare/recalificare urmand sa dobandeasca  o calificare la incetarea calitatii de participant.

In plus, va oferim posibilitatea sa va numarati printre cele 36 de IMM-uri sprijinite pentru formarea angajatilor din care 6 vor fi sprijite pentru implementarea de programe de invatare la locul de munca pentru care se vor elabora si introduce programe de formare la locul de munca, programe de tip ,,on the job training’’, ,,job rotation’’, ucenicie si internship.

Pentru informatii lamuritoare cu privire la activitatile proiectului si la modul de implicare va stam la dispozitie la urmatoarele date de contact:

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22557 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*