Angajata unui magazin din Alba Iulia a fost îmbrâncită de un tânăr care a furat mai multe produse din incintă

Polițiștii din Alba Iuli au reținut un tânăr bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Acesta ar fi încercat să sustragă, folosindu-se de violență, bunuri dintr-un magazin. 

La data de 23 martie 2018, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă sesizată poliției în seara zilei de 20 martie 2018.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, la data de 20 martie 2018, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în incinta unui magazin din Alba Iulia, ar fi încercat să sustragă mai multe produse, în valoare de 77 de lei.

Tânărul ar fi fost observat de către una din angajatele magazinului, care ar fi încercat să îl oprească, înainte să părăsească magazinul, și pe care ar fi împins-o, pentru a-și asigura scăparea. Polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*