Andrei Șerban reprezintă Alba Iulia și județul Alba la Vocea României Junior. Concursul debutează în 8 iunie, la ProTV

Albaiulianul Andrei Șerban va reprezenta Alba Iulia și județul Alba la Vocea României Junior, emisiune care va debuta, în 8 iunie 2018, de la ora 20.30, la ProTV. Andrei este singurul concurent din județ care a reușit să treacă de două probe de casting și să fie acceptat în concurs. Este elev la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia și a împlinit 13 ani în luna februarie. Prima sa apariție pe scenă a avut loc în cadrul concursului Mini Mega Star, pe când avea doar 6 ani și era la grădiniță. Deși nu a luat nici un premiu, prestația sa a fost una apreciată. Ulterior, a urmat cursuri de canto muzică ușoară la Centrul de Cultura „Augustin Bena” cu doamna profesor Marinela Popa.

În paralel, Andrei urmează și cursuri de actorie la Palatul Copiilor din Alba Iulia, sub indrumarea doamnei nei profesor Teodora Mălin. De asemenea, umează lecții private de pian si canto cu doamna profesor Laura Orian, de la Liceul de Muzica și Arte Plastice „Regina Maria” Alba Iulia. În 27 mai 2017, Andrei a participat la castingul organizat de ProTV la Cluj Napoca și a fost selectat pentru etapa urmatoare. În 10 iunie 2017 a fost prezent la București, la al doilea casting, și a fost selectat sa participe la  filmarile pentru Auditiile pe Nevăzute.

În cadrul emisiunii Care debutează vineri, 8 iunie 2018, la ProTV, Andrei va interpreta la pian și voce.  Cel mai recent eveniment la care a luat parte a fost festivalul Mierii din Blaj, unde a cântat 10 piese, din care una, “Tu, doar tu”, este o compoziție proprie. În cariera muzicală este susținut, în totalitate, de părinți și de fratele lui mai mic, Daniel, oamenii care, de altfel, sunt și staff-ul lui tehnic. Visul lui Andrei este acela de a avea o carieră internațională și să își compună singur piesele. Îl puteți găsi pe paginile sale oficiale de YouTube, Facebook și Instagram.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23254 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*