Andrei Potra, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a câștigat ”Centura Daneșului” la box

Andrei Potra, legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a câștigat, duminică, ”Centura Daneșului” la box, după ce l-a învins, la puncte, pe contracandidatul său Ionuț Hârjanu, prin decizie unanimă a arbitrilor.

Andrei Potra are 17 ani, a boxat la categoria 69 de kilograme și este elev al Colegiului Național ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

”A fost un meci deosebit, un meci echilibrat, cel mai bun din toată gala, dar câștigat prin decizie unanimă a arbitrilor. Andrei Potra e un elev foarte bun la învățătură, cu un caracter deosebit. A învins prin gândirea sa. Putem zice că meciul a fost câștigat cu capul”, a spus antrenorul său, Nicolae Paștiu. Profesorul Nicolae Paștiu dorește să transmită mulțumiri reprezentanților Clubului Sportiv Unirea, Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul”, dar și preparatorului fizic Lucian Nicolescu. Meciul a avut trei reprize a câte trei minute fiecare. La turneul de box ”Centura Daneșului”, organizat în localitatea Daneș din județul Mureș, au mai fost invitați reprezentanți ai opt cluburi din țară. Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă. Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21143 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*