Ancheta în cazul crimei de la Partoș este în plină desfășurare. Moartea femeii a fost violentă. Fiul ei, internat în spital. Procurorii au un cerc de suspecți

crima partosCercetările în cazul crimei de la Partoș sunt în plină desfășurare iar anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate detaliile acestei tragedii. Vă reamintim că în cursul zilei de sâmbătă, cadavrul unei femei de 80 de ani a fost găsit în curtea locuinței sale. Apelul la 112 a fost dat de o persoană apropiată familiei, probabil iubita fiului bătrânei, care nu mai știa nimic de soarta celor doi, încă din cursul zilei de vineri.

Cei de la ISU au ajuns la fața locului și au spart ușa casei. În interior, într-una din încăperi, grav rănit, se afla fiul femeii decedate, care a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

Autopsia a scos la iveală faptul că moartea bătrânei a fost violentă și a survenit în urma unor lovituri repetate, cu un corp dur. Victima se numea Cornelia Drâmbărean. Era văduvă de circa 10 ani și, potrivit unor informații, atât ea cât și soțul lucraseră în cadrul Primăriei Alba Iulia.

partos crimaFiul lor, Călin Drâmbărean, este de profesie inginr constructor și locuia în imobilul în care s-a petrecut crima cu mama lui. În cursul zilei de luni, bărbatul era internat, în stare stabilă, pe secția de neurochirurgie a spitalului din Alba Iulia. Potrivit surselor medicale este permanent monitorizat. Călin Drâmbărean prezenta, la internare, lovituri în zona capului și, în funcție de evoluția stării de sănătate, ar putea fi suspus unei intervenții chirurgicale.

Cu siguranță, anchetatorii au stat de vorbă cu el, în condițiile în care ar putea să lămurească elemente importante din acest caz. Așa cum amintit, la sosirea celor de la ISU, chemați să spargă ușa casei, bărbatul se afla rănit într-o încăpere, în timp ce mama lui zăcea moartă în curte.

Surse din cadrul anchetei au precizat că există un cerc de suspecți și că cercetările sunt în plină desfășurare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16008 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Infiorator. Asteptam cu sufletul la gura gasirea vinovatilor. Banuiesc ca ancheta a plecat de la verificarea tiganilor din Partos.
    Sa ii odihneasca Dumnezeu sufletul bietei femei si sa il insanatoseasca rapid pe fiul acesteia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*