Ana Olaru, felicitată la împlinirea vârstei de 100 de ani de către administrația din Alba Iulia

Despre doamna Ana Olaru din Alba Iulia putem spune astăzi “o viață cât un centenar”. S-a născut în primul an al existenței statului român modern și a fost martorul transformărilor ce au șlefuit și conturat ceea ce numim “român” în ziua de azi.  Pentru că administrația locală acordă respectul cuvenit oamenilor remarcabili din marea familie a albaiulienilor viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul a dorit să o felicite personal pe doamna Ana la cea de-a o sută aniversare.

„Cu ochii blânzi, zâmbetul cald și buchetul de flori din mână, doamna Ana Olaru mi-a șters total impresia inițială că, la vârsta dumneaei, a fost răpusă de resemnare sau de oboseala unui secol de viață. La anii dânsei, transmite entuziasm și vitalitate, o stare de spirit superioară fericirii, o liniște interioară pe care doar experiența vieții, dragostea dăruită celorlalți și credința în Dumnezeu ți-o pot da” , a precizat Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar.

Doamna Ana Olaru s-a născut în data de 7.08.1919 în localitatea Fărău – Heria, județul Alba și locuiește în Alba Iulia din anul 1985. În 31.07.1950 s-a căsătorit cu domnul Olaru Ioan și au împreună doi copii pe Maria (65 ani) și Ioan (66 ani). Doamna Ana a rămas văduva în anul 1985 și nu s-a mai recăsătorit. Cu toate că are o vârstă înaintată doamna Ana are o stare de sănătate relativ bună, doar vederea îi este afectată de cataractă, iar deplasarea o face mai greu, cu bastonul. În problemele zilnice este sprijinită și ajutată de fiica ei.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23689 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*