Amenzi de peste 23.000 de lei la firme din Alba, aplicate de poliția economică

Polițiștii specializați în combaterea criminalității economico-financiare au continuat controalele la agenții economici din județ și au aplicat amenzi în valoare de 23.500 de lei. Au fost confiscate produse alimentare fără documente de proveniență sau cu termen de valabilitate expirat și produse industriale fără documente de proveniență.  

La data de 21 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat controale la agenții economici din Aiud, Teiuș și Ocna Mureș, precum și din comunele arondate acestora. Polițiștii au verificat modul în care sunt respectate normele legale privind comerțul.

Astfel, au fost verificați 27 de agenți economici și au fost constatate 18 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 23.500 de lei.

În urma controalelor, au fost identificate și confiscate produse industriale fără documente de proveniență, în valoare de 3.410 lei, produse alimentare a căror termen de valabilitate a expirat, în valoare de 900 de lei și suma de 290 de lei. Controalele vor continua.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*