Amenzi de aproape 30.000 de lei, în urma unei acțiuni a polițiștilor din Alba

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 34 de evenimente, au aplicat 93 de sancțiuni contravenţionale şi au constatat 4 infracţiuni. Poliţiştii vor acţiona, în continuare, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea comunităţii, a informat, luni, biroul de presă al IPJ Alba.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au continuat acţiunile, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă s-a intervenit la 34 de evenimente, din care 33 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată, au fost  constatat 4 infracţiuni şi au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.037 lei, din care 9 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 74 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 8 la Legea 12/1990 privind comerţul ilicit, una la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi una la alte acte normative.

Au fost reţinute două permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

În continuare, poliţiştii vor fi zilnic la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16880 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*