A amenințat polițiștii cu un cuțit, le-a spart parbrizul mașinii și și-a agresat sora. Faptele au fost comise de un bărbat din Alba

La data de 20 iulie 2019, în jurul orei 09, 48, polițiștii din Vințu de Jos au fost sesizați prin 112 , de către o tânără din localitatea Tărtăria, cu privire la faptul că fratele ei, un bărbat de 32 de ani, ar fi pătruns în locuința deținută de tatăl lor, a dirstrus ușa de acces și a agresat-o fizic.

La sosirea organelor de poliție, bărbatul nu se mai afla la fața locului, însă a fost depistat de către polițiști pe raza localității Tărtăria, iar la vederea acestora bărbatul ar fi avut un comportament agresiv, amenințându-i pe polițiști cu acte de violență, folosind și un cuțit, scos din buzunar. De asemenea, acesta a spart cu pumnul, parbrizul autospecialei cu care se aflau polițiștii.

Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul secției.

În cauză a fost sesizat procurorul din cadrul unității de parchet competente material, care a preluat cauza pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvîrșirii infracțiuniilor de ultraj, violență în familie  și distrugere.

Despre Redacția ProAlba 30193 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*