Alin Tudose este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la Primăria Municipiului Alba Iulia

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) l-a nominalizat pe Alin Tudose ca și candidat la funcția de primar al municipiului Alba Iulia. Domnia sa a făcut o scurtă “radiografie” a problemelor grave cu care se confruntă Orașul Unirii și le reamintește cetățenilor că: 

-Dupa 30 de ani , Smart City are peste 140 km strazi de pamant.

-Dupa 30 de ani , Smart City , desi are de ani buni o groapa de gunoi , aceasta nu este functionala. Deseurile tale sunt duse la sute de km , iar tu platesti pentru asta.

-Dupa 30 de ani , Smart City nu are rezolvata nici pe departe problema parcarilor.

-Dupa 30 de ani , Smart City nu are un strand , un cinematograf , un stadion . 

-Dupa 30 de ani , Smart City are nevoie acuta de investitori . De locuri de munca . -Esti multumit de locul tau de munca ? De nivelul preturilor din orasul tau ?

PESTE 65 % din albaiulieni NU SUNT MULTUMITI ! 

-Dupa 30 de ani, trist dar adevarat, Smart City are 4 zone marginalizate . Paclisa , Chicago , Lumea Noua si Turturica(studiu Primaria Alba Iulia 2017) . 

-Dupa 30 de ani , Smart City a acoperit doar 80% din strazi cu retea apa-canal. De retele electrice provizorii , nu mai vorbim..Mai are si locuinte neelectrificate in 2020…

-Dupa 30 de ani , Smart City nu a reusit sa consolideze digul care protejeaza „zona de dezvoltare economica” , ramanand cu asigurare de 5% din anii 70…Orasul de jos , Partosul , Oarda , ce zici de asta ?

Si putem continua …

STIAI ? DA , STIAI …Acum insa , este scadenta. E TIMPUL TAU !

AUR pentru TINE , AUR pentru ALBA IULIA !!!VINO ALATURI DE NOI !!!, a declarat Alin Tudose.

Pentru cei care, încă, nu au ajuns să îl cunoască, domnia sa a transmis rândurile de mai jos, alături de promisiunea că, în cadrul întâlnirilor pe care le va avea cu cetățenii municipiului, își va prezenta proiectele pentru Alba Iulia.

“Pentru cei care inca nu au ajuns sa ma cunoasca , este timpul sa ma prezint. Sunt nascut in Sebes , in 1969 , unde am petrecut prima parte a copilariei…In 1979 , impreuna cu familia , am devenit albaiulieni , moment in care a inceput o alta etapa a vietii mele. Aici am terminat ciclul primar , aici am absolvit mate fizica , cum imi place sa-mi amintesc , la HCC , de aici am devenit student.

Din Alba Iulia mi-am indeplinit un vis , ajungand student in Cluj Napoca , unde am absolvit Facultatea de Constructii , sectia Cai Ferate , Drumuri si Poduri in 1993. M-am intors in orasul meu , unde am profesat ceea ce am invatat , dupa care , in 1998 am „trecut” in sectorul privat , ocupandu-ma in propria firma de proiectare , consultanta si asistenta tehnica in domeniul meu. Am reusit sa ajut multe primarii din judet , la vremea aceea sa atraga fonduri europene , incepand cu PHARE , SAPARD , BERD , BIRD , etc , ceea ce s-a transformat intr-o expertiza serioasa acumulata de-a lungul anilor…

Astazi ma ocup de managementul unor farmacii comunitare si de dezvoltarea unei zone de agrement si relaxare la marginea orasului , axata pe promovarea pescuitului recreativ sportiv.

Ma mandresc cu faptul ca am o familie care ma sustine , am un fiu student la medicina in anul III la UMF Cluj Napoca si o sotie care-mi este mereu alaturi si-mi suporta multe…

Nu pot sa nu mentionez ca am fost membru PNL pana in urma cu 5-6 ani , dar nu m-am mai regasit in acest partid din momentul in care si-a pierdut valorile traditionale si a „fuzionat” cu PD-ul , moment in care m-am retras…

Am ajuns la un moment in care am hotarat sa-mi parasesc bula in care traiam linistit si sa incerc sa fac ceva pentru comunitatea care mi-a oferit atatea. Pentru viitorul cetatenilor acestui minunat oras , pentru fii si fiicele lor , pentru copilul meu.

Acesta a fost impulsul de moment care m-a facut sa intru in lupta politica ce urmeaza.

Am hotarat ca este momentul sa ma implic , sa candidez la Primaria Municipiului Alba Iulia pentru functia de primar si sa incerc sa schimb in bine marile rele…

Am gasit si format o echipa de oameni minunati , care rezonam cu valorile morale ale Aliantei pentru Unirea Romanilor , partid nou pe scena politica , infiintat in decembrie 2019. Si ne-am inhamat cu totii benevol la aceasta munca titanica , incercand sa redam orasului nostru stralucirea de odinioara si locuitorilor acestuia demnitatea , rezolvarea problemelor lor si ale orasului , pe care le cunoaste toata lumea , dar de 30 de ani le vedeti cu totii cum si-au gasit rezolvarea. Vechii si actualii , cu toate ca este acelasi lucru , la 4 ani , va bat in geam , in seara de ajun…Ajun al alegerilor , cum v-ati dat seama. Apoi dispar … Formatiunea noastra politica , condusa de un adevarat patriot , George Simion , este cea care , cu sprijinul si ajutorul dumneavoastra , va putea rezolva , incet-incet , ceea ce a ramas nerezolvat de 30 de ani incoace…Nu enumar problemele , le cunoastem cu totii , retea de canalizare dezastruoasa , parcarile lipsa si suprataxate , lipsa unui parc industrial care sa ofere locuri de munca , cei peste 140km de strazi de pamant , retele de electricitate provizorii si putem continua…

Dar nu asta dorim , probabil in ultimii 30 de ani atat au putut face cei care au carmuit orasul , insa asta nu ma face sa fiu multumit , stiind ca meritam cu totii mai mult , stiind ca se putea face mult mai mult.

Asadar va astept alaturi de mine , alaturi de echipa mea , alaturi de AUR , impreuna ne putem schimba soarta !”

Al dumneavoastra Alin Tudose , candidat AUR la Primaria Municipiului Alba Iulia.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23167 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*