Alin Ignat, secretar de stat: Lămuriri pentru pesediștii din Alba care se îngrijorau populist și cu “nestrămutată convingere” în legătură cu alocația de stat

Câteva lămuriri pentru pesediștii din Alba care se îngrijorau populist și cu “nestrămutată convingere” în legătură cu alocația de stat, exact ieri, de Ziua Copilului, exact prin vocea care ar trebui să nu rateze nicio șansă de a tăcea:

  1. În ultimii ani, alocațiile s-au mărit de 3 ori, în 2007, 2015 și 2019, de fiecare dată LA INIȚIATIVA PNL și cu împotrivirea PSD.
  2. Dacă era după pesediști, copiii ar fi avut și astăzi o alocație de 25 lei!
  3. În 12 ani, PSD nu a avut nicio apăsare privind alocația de stat, dimpotrivă, contestând cu fiecare ocazie creșterea acesteia.
  4. În 2019, după ce PNL a dublat alocațiile în prima parte a anului, PSD a venit cu o nouă dublare, fără vreun gând legat de copii, singurul scop fiind acela de a pune presiune pe bugetul de stat gestionat de guvernul liberal.

Cu toate acestea, guvernul Orban va mări alocațiile, cu chibzuința și responsabilitatea cu care a gestionat bugetul de stat și situația economică, încă din prima zi de mandat.

Măsurile bune fără precedent adoptate de guvernarea liberală, de la șomaj tehnic plătit INTEGRAL de stat, la susținerea a 41,5% din salariile celor care revin în activitate, îi enervează grav pe pesediștii care ar fi preferat o Românie în derivă, doar pentru a se agăța de o nouă revenire la putere a incompetenței cu care ne-au obișnuit.

Știm, e deranj mare la PSD și în deranj vor rămâne încă cel puțin 4 ani și jumătate de acum încolo.

Noi suntem aici. Va fi bine!

Alin Ignat, secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*