Alin Ignat, secretar de stat: Alba Iulia va continua să fie un exemplu de administrație performantă pentru comunitățile din România

Alba Iulia va continua să fie un exemplu de administrație performantă pentru comunitățile din România, iar modelul împrumutat de alții de aici, din Cealaltă Capitală, merge mai departe cu Voicu Paul la Primărie.

Lucrurile nu se întâmplă de la sine, iar pentru eficiență în folosul oamenilor, nu e suficient să te visezi primar, doar pentru a dormi apoi 4 ani în alt scaun, ci să fi demonstrat, când ai avut ocazia, că ești acolo, dedicat, implicat, zi lumină #LaMuncă pentru albaiulieni.

Am lucrat în echipă cu Mircea Hava și Paul Voicu, mandatele lor sunt fapte, se văd, se percep, sunt Alba Iulia de astăzi.

Am văzut ce pot și alții, ieri viceprimari-turiști și spectatori cu jumătate de normă în Primărie, azi “oameni noi” cu toate soluțiile și proiectele în tastatura “textierilor” de Facebook. De ce n-au făcut nimic în timp ce alții munceau? Erau, probabil, pre(a)ocupați să (se) viseze.

Știu cum a evoluat și s-a clădit Alba Iulia sub administrația liberală, prin muncă, seriozitate și sute de milioane de euro atrase din fonduri europene.

Cum trebuie să mergem înainte pe drumul dezvoltării comUNITĂȚII noastre, știe însă cel mai bine Voicu Paul, candidatul PNL la Primăria municipiului Alba Iulia, pentru că a fost acolo de la început și indiferent de vremuri, a rămas în echipă, a rămas la treabă.

Sunt alături de el și de echipa de consilieri locali ai PNL pentru că am convingerea că la Alba Iulia, viitorul Cetății are nevoie să continuăm împreună!

Suntem aici. Va fi bine!, a transmis Alin Ignat, secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*