Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL România: “Caravana Tricolorul, proiect național marca TNL, ajunge miercuri la Alba Iulia”

Un tricolor de 300 de metri pătrați va ajunge miercuri la Alba Iulia, după ce a străbătut, timp de mai bine de două luni, toate județele României.

“Caravana Tricolorul este poate cel mai important și încărcat de emoție proiect din Anul Centenar și e o bucurie imensă pentru noi, tinerii liberali, că am reușit să îl materializăm și să le vorbim oamenilor despre ce a însemnat Marea Unire de la Alba Iulia, având de partea noastră cel mai puternic argument, drapelul național. Mâine vom fi aici, în locul de unde a început totul, în locul în care istoria vorbește și dăruirea eroilor de la 1918 ne dă forța de a merge înainte, luptând și azi și de acum încolo pentru neamul și pământul românesc, pentru România lor, pentru România noastră!” a declarat Alin Ignat.

Liberalii din Alba Iulia vă așteaptă miercuri, 28 noiembrie, începând cu ora 14:00, în fața Catedralei Reîntregirii, pentru a întâmpina tricolorul în ultima destinație a Caravanei, capitala de suflet a tuturor românilor.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21761 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*