Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL: “Ne vom implica total în campania pentru alegerile prezidențiale. TNL este partenerul Președintelui Klaus Iohannis pentru un alt fel de a face politică în România!”

Weekend-ul trecut a fost unul plin pentru Tineretul Național Liberal.  Sâmbătă, 6 iunie, a avut loc a doua ediție a evenimentului TNL Tech Hub “Smart Administration”, organizat, și în acest an, în parcul de la sediul PNL din Modrogan.  La conferință au participat peste două sute de tineri liberali din țară, iar invitații au fost: președintele PNL, Ludovic Orban, președintele TNL, Mara Mareș, președintele PNL București, Violeta Alexandru, primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, viceprimarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, liderul senatorilor liberali, Florin Cîțu, Felix Pătrășcanu, CEO Fan Curier și Cătălin Codreanu, reprezentant Uber, Clever și Bolt. La eveniment au fost prezentate modele de bune practici în materie de smart city, implementate sau în curs de implementare, dar și soluții de perspectivă.

Mara Mareș, președinte TNL: “Evenimentul Smart Administration este un eveniment complex, a cărui miză este transformarea reală şi radicală a aparatului administrativ din România, iar ideile puse pe masă sunt fie modele de succes aduse în ţară de administraţiile liberale, fie inovaţii marca TNL. Tehnologia rescrie regulile după care ne desfăşurăm viaţa, la modul practic, iar noi, noua generaţie liberală, vrem efectiv să îngropăm în istorie dosarul cu şină și să-l înlocuim cu semnătura digitală sau electronică. Vom digitaliza toate relaţiile dintre mediul public şi cel privat, şi de asemenea relaţiile dintre instituţiile publice, pentru a nu mai ajunge în situaţia de a aştepta 30 de zile un răspuns la un e-mail. Nu avem voie să ezităm, nu ne permitem să dăm înapoi!”

Ludovic Orban, preşedinte PNL: “Sfatul meu pentru voi, tinerii, este să vă implicaţi, pentru că Bucureştiul are nevoie ca de aer de soluţii smart. Implicaţi-vă, intraţi în competiţii pentru funcţii de primari, consilieri locali şi judeţeni. Veniţi cu proiecte serioase. Fiţi siguri că impactul vostru va moderniza localităţile, va aduce soluţii şi va îmbunătăţi viaţa locuitorilor.”

Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca: “Avansul tehnologic este fără precedent, iar viteza de evoluţie a tehnologiei este uluitoare. Acest avans a modificat substanţial nu numai decalajul dintre tineri şi părinţi, dar şi dintre tineri şi cei ce iau decizii publice. Deciziile publice nu vin în întâmpinarea aşteptărilor tinerilor. La Cluj, am implementat soluţii de smart governance şi smart mobility, iar obiectivul nostru este să devenim o primărie fără hârtii. În acest context, acţiunile prin care daţi şanse tinerilor sunt bune şi pentru România şi pentru Partidul Naţional Liberal. A conta pe tineri astăzi înseamnă a paria pe partea câștigătoare.”

A doua zi, Biroul Politic Național al TNL s-a întrunit la sediul Partidului Național Liberal pentru a discuta acțiunile și evenimentele din perioada următoare. S-au trasat primele detalii organizatorice privind Școala de Vară a TNL, care va avea loc în luna septembrie și Școala de la Sighet, eveniment de tradiție al tinerilor liberali. Aspectul cel mai important dezbătut duminică este strategia TNL pentru campania electorală de la prezidențiale și sprijinul acordat Președintelui Klaus Iohannis.

Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL: “Implicarea noastră în campania pentru alegerile prezidențiale va fi cu toate forțele pentru că al doilea mandat obținut de Președintele Iohannis va însemna desăvârșirea unui proces de schimbare profundă în clasa politică din tara noastră, dar și în societate. Suntem partenerul Președintelui pentru un alt fel de a face politică în România, iar TNL reprezintă principalul generator de resursă umană capabilă și pregătită să contribuie la realizarea acestui obiectiv. Sprijinul nostru va fi total pentru că întelegem importanța misiunii generației noastre, o misiune care poate fi îndeplinită doar alături de un Președinte european, un Președinte care a reușit deja să schimbe decisiv fundamentul democrației noastre și parcursul României.”

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*