Alin Ignat: Decontarea concediilor medicale către angajatori se va face în cel mai scurt timp

Am avut, astăzi, o discuție foarte bună cu președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, pe tema decontării concediilor medicale către angajatori. I-am sesizat faptul că am primit multe semnale din mediul privat, cu privire la întârzierea în plata concediilor medicale de către CNAS, fapt care pune o presiune suplimentară pe antreprenorii care oricum se confruntă deja cu mari probleme de lichiditate.
În urma informațiilor primite de la președintele Casei, conform cărora trimestrializarea bugetului a fost trimisă către Ministerul Finanțelor și așteaptă aprobarea, am luat legătura cu colegii din Minister pentru a mă asigura că lucrurile evoluează cu celeritate și că banii ajung la oameni. Am primit aceste asigurări. Venim la zi cu decontarea concediilor medicale, după ce, prin legea bugetului pe anul 2021, a fost alocată suma de 2,8 miliarde lei, cu această destinație, a transmis, marți, Alin Ignat, Consilier de Stat la Cancelaria Prim-ministrului.
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24677 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. De 8 luni nu s-a decontat nimic de casa de sănătate.Angajatorii din HORECA au ajuns bătaia de joc a tuturor guvernanților. Rușine!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*