Alin Ignat, candidat PNL Alba la Camera Deputaților: „Sunt omul pentru care contează doar angajamentul față de fiecare dintre dumneavoastră.”

Sunt puține situațiile în care România de după 1989 a fost mai încercată decât este acum. Iar ce îmi doresc eu, nu e altceva decât ceea vă doriți și voi, majoritatea locuitorilor din județul Alba: ca sensul cuvântului ”împreună” să nu fie doar cel pe care îl auzim în discursuri. E timpul unui ”împreună” pentru cei care știu să nu se lase doborâți și luptă pentru oameni cărora criza adusă de pandemie le-a adus în viață nesiguranța și chiar disperarea. E vremea să depășim aceste vremuri, cu responsabilitate pentru prezent și certitudini pentru viitor. Empatici, alături!

Suntem în momentul în care iritarea, agitația și ostilitatea transformate în ură trebuie anihilate. Și înlocuite cu toleranță și unitate. E momentul în care taberele politice, care nu doresc decât capitularea adversarului, să spună „stop” și să lase loc doar pentru garanția că România și românii se întăresc.

Sunt omul pentru care contează doar angajamentul față de fiecare dintre dumneavoastră. Deschis și asumat. De luni de zile, în calitate de secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, am ales, în fiecare zi, datoria în locul vorbelor în vânt. Implicarea în locul nepăsării. Și speranța în locul renunțării. Fiecare măsură guvernamentală, generată de echipa din care fac parte, s-a întors înspre români. Indiferent dacă a fost vorba de pensionari, tineri, mediul de afaceri sau oameni loviți de catastrofe naturale. Am fost acolo, sigur că totul va fi bine. Sunt miliarde de euro, aduse pentru România, bani cu care vom putea depăși aceste momente. De data asta, din „tranșee”, la fel ca o întreagă Europă și lume lovite de pandemie.

Iar aici, la Alba, suntem o echipă care nu cunoaște „nu există” și nici „nu se poate”. PNL a demonstrat-o, o arată și continuă pe acest drum. Cu expertiză, experiență, decență și rezultate dovedite. E motivul pentru care sunt sigur că rezultatele alegerilor parlamentare din luna decembrie trebuie să aducă și să producă un răspuns la problemele pe care le avem fiecare. Mai ales acum! Și nu uitați: timpurile ne obligă, poate pentru prima oară în ultimii 30 de ani, să punem ștampila de vot, mai apăsat ca niciodată. Dincolo de liste, până când simțim calificare, decență și implicare!

Alin Ignat, candidat PNL Alba la Camera Deputaților

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*