Alexandru Sibișan, judoka legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, medaliat cu bronz la Campionatul Național Ne Waza

Mircea Trifu

Alexandru Sibișan, sportiv legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a fost medaliat cu bronz în finala Campionatului Național Ne Waza, la sub 14 ani, desfășurată sâmbătă și duminică la Drobeta Turnu Severin.

Cinci sportivi legitimați la secția de Judo a CS Unirea Alba Iulia – Decean Mădălina (U12), Micu Andreea (U14), Toma Simona (U14), Sibișan Alexandru (U14), Popescu Alexandra (U16) – s-au calificat în finala Campionatului Național Ne Waza.

Alexandru Sibișan s-a clasat pe locul al treilea, la categoria 66 de kilograme, și a fost premiat de Federația Română de Judo. El este pregătit de antrenorul Dinu Cristian, iar în trecut a fost elev al antrenorului Todor Ioan.

Directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, îi felicită pe sportivi și antrenori pentru munca depusă și își manifestă sprijinul pentru părinții care vizează legitimarea copiilor la acest club. ”În era tehnologiei, în care vedem tot mai mulți copii cu ochii în telefon, tabletă sau televizor, sunt mândru că avem astfel de juniori, care vor să facă din sport performanță. Îi felicit pe sportivi, pe antrenorii lor și îmi manifest toată disponibilitatea față de părinții care vor să-și legitimeze copiii la CS Unirea Alba Iulia. Doresc să-i felicit pentru că știu că în spatele unor astfel de rezultate stă multă muncă și sacrificii, iar eu îmi dau tot concursul pentru a crea condiții de pregătire și participare a sportivilor noștri la competițiile interne și internaționale”, a spus Corneliu Mureșan.

Următorul concurs, la care vor participa sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia, este Campionatul National de Judo juniori U11, U13, U11 Ne Waza ce se va desfășura în perioada 14-15.10.2017 la Ploiești.

Clubul Sportiv ”Unirea” Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*