ALEGERI PARLAMENTARE. Vasile Sorin: „Schimbarea se va produce. Cu PMP!”

Mircea Trifu

sorin-vasileMă numesc Vasile Sorin,  sunt din Cugir, am 39 de ani, de profesie sunt economist şi în prezent activez în domeniul privat fiind administrator la propria firma de construcţii. Sunt căsătorit şi am un băieţel de 7 ani. Fac parte din Partidul Mişcarea Populară, un partid în care mă regăsesc, un partid care promovează tinerii,  oameni care nu au mai făcut politică, femeile, oamenii hotărâţi şi curajoşi. În prezent sunt preşedinte al PMP Organizaţia Locală Cugir şi vicepreşedinte al PMP Organizaţia Judeţeană Alba.

Candidez la funcţia de Senator al Partidului Mişcarea Populară deoarece consider că trebuie schimbată clasa politică actuală, trebuie schimbată cu oameni care doresc să facă într-adevăr ceva pentru semenii lor şi să se pună în slujba cetăţeanului. În plus, viața mi-a demonstrat că sunt un bun organizator şi iniţiator de acţiuni şi de aceea am intrat în politică. De asemenea, în activitatea mea de până acum, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să ajut comunitatea, iar Senatul este următorul pas, foarte important. În Parlament trebuie trimiși oameni care au dovedit prin faptele şi acţiunile lor responsabilitate faţă de cei cărora le reprezintă interesele.

Eu le propun locuitorilor din zona Cugir, din județul Alba, mai mult decât o platformă electorală, le propun un concept de însănătoşire a modului în care merg acum lucrurile. Desigur că avem nevoie de lucruri punctuale, precum investitori de calibru, proiecte de dezvoltare urbană, județeană, de promovare turistică a regiunii, sprijin pentru oameni, îmbunătăţirea accesului la servicii medicale de calitate, creşterea performanţei şcolare prin îmbunătăţirea infrstructurii de învăţământ şi sprijinirea cadrelor didactice, atragerea de fonduri guvernamentale pentru continuarea proiectelor majore de infrastructură din zona, stoparea defrişărilor masive şi crearea de proiecte sustenabile în vederea regenerării fondului forestier.

Vrem ca lucrurile să se schimbe. Să avem încredere că această schimbare se va produce. De această dată cu PMP! 

Vasile Sorin,

Candidat PMP Alba pentru Senat 

Executat de S.C. START MEDIA CENTER S.R.L. la comanda PMP Alba, Cod unic mandatar financiar 11160002

 

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*