ALEGERI PARLAMENTARE. Maria Oprea: Împreună redăm România românilor! Votați ALDE! Votaţi deputaţii şi senatorii ALDE Alba!

maria-opreaSunt Maria Oprea şi mă simt onorată să fiu una dintre persoanele propuse pentru a reprezenta interesele populaţiei noastre dragi din Munţii Apuseni şi a întregului judeţ, cu cinste şi onoare în Senatul României! Cu experienţă şi o carieră de succes în domeniul turismului şi al construcţiilor, şi în calitate de membru activ al Consiliului Local din oraşul Cîmpeni, cunosc realitatea cu care se confruntă direct cetăţenii din toate categoriile: antreprenorii, angajaţii, intelectualii, viitorul nostru – tinerii şi respectabilii noştri vârstnici.

Eu, Maria Oprea, NU candidez pentru mine, ci pentru voi, pentru oamenii din judeţul nostru, pentru oamenii din Munţii Apuseni, ale căror nevoi le-am reprezentat şi apărat întotdeauna! Munţii Apuseni nu reprezintă doar munţi pe harta României, ci locul unde oamenii trăiesc la cele mai înalte cote din România şi un izvor de valori de bază ale patriotismului românesc cum ar fi Avram Iancu, Horea, oameni de ştiinţă, de cultură, oameni pe care astăzi îi întâlnim oriunde în societate. Modele de oameni de care ţara noastră are nevoie astăzi, oameni cu principii, cu valori, patrioţi, oameni care să ia decizii pentru dezvoltarea durabilă şi reală a ţării noastre. Oameni care împreună să-şi asume responsabilitatea realizării proiectelor prin care să fie puşi în valoare tinerii şi aspiraţiile lor, pentru dezvoltarea şi realizarea lor educaţională şi profesională şi implicit pentru dezvoltarea societăţii.

Să le oferim un mediu în care aceştia să se poată dezvolta şi realiza pe toate planurile, fără a mai fi nevoiţi să plece din ţară din cauza neajunsurilor, ci doar ca turişti. Să oprim exporturile de materii prime şi vânzarea pământurilor noastre străinilor! Haideţi ca împreună să creăm o nouă Românie! Să îndrăznim mai mult! Iar aşa cum spunea marele liberal I.C. Brătianu: „SĂ RENAŞTEM PRIN NOI ÎNŞINE!”. Să creăm o Românie în care să prospere oameni din toate domeniile de activitate: profesorii – pentru a avea un popor educat, medicii – pentru a avea un popor sănătos, oameni de cultură, de ştiinţă, oameni din domeniul IT, profesiile liberale, turismul.Turismul şi agroturismul sunt activităţi care generează, simultan cu afirmarea lor, un lanţ trofic fertil altor activităţi: transport, agricultură, comerţ, prelucrarea lemnului, meşteşuguri artizanale, dezvoltarea infra­structurii, ajungându-se, astfel, la valorificarea întregului potenţial natural şi antropic al judeţului nostru şi al întregii ţări!

Haideţi împreună cu Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor să îndrăznim mai mult! Haideţi împreună să creăm o nouă Românie!

Dumnezeu să ne ajute!

Votați ALDE! Votaţi deputaţii şi senatorii ALDE Alba!

Executat de S.C. START MEDIA CENTER S.R.L. la comanda ALDE Alba, Cod unic mandatar financiar 11160008

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*