ALEGERI PARLAMENTARE. Horaţiu Josan: ”Un sistem de sănătate bine pus la punct – unul dintre principalele deziderate ale unui partid căruia îi pasă cu adevărat de România şi de români”

horatiu-josanUn sistem de sănătate bine pus la punct, cu profesionişti bine plătiţi, echipamente medicale de ultimă generaţie şi spitale renovate şi modernizate – acesta este unul dintre principalele deziderate ale unui partid căruia îi pasă cu adevărat de România şi de români! Pentru că ALDE este un partid care găseşte soluţii, a identificat şi măsurile care trebuie întreprinse pentru ameliorarea urgentă a sistemului de sănătate şi le-a cuprins în modelul economic bazat pe investiţii, care poate să asigure sustenabilitatea tuturor propunerilor pe care le au partidele politice.

Ca deputat în Parlamentul României voi milita pentru punerea în practică a acestor măsuri, folosindu-mă de experienţa dobândită în 16 ani de administraţie. Am propus pentru microregiunea Alba de Jos un plan de dezvoltare bazat pe atragerea de fonduri europene, plan ce includea, în domeniul sănătăţii, atât reabilitarea şi modernizarea Spitalului Municipal Aiud, cât şi înfiinţarea unor centre medicale în localităţile urbane în care nu există spitale: Ocna Mureş şi Teiuş; înfiinţarea unor puncte de primiri urgenţe la nivelul comunelor; realizarea de proiecte şi atragerea de fonduri în domeniul sănătăţii; modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii de sănătate; creşterea calităţii actului medical. Îmi doresc ca aceste lucruri să se realizeze, nu doar în microregiunea Alba de Jos, ci în tot judeţul şi în toată ţara. Un popor poate avea un trai decent şi poate progresa doar atunci când este sănătos şi nu se sperie că trebuie să meargă la doctor pentru că în spitale nu sunt dotări şi nu este personal medical suficient, sau pentru că personalul rămas în ţară este demotivat şi supraaglomerat. Este nevoie de politici de prevenţie clare şi a căror eficienţă să se simtă. Este nevoie de investiţii, iar banii pot fi atraşi mult mai uşor după o regionalizare corectă şi înfiinţarea de microregiuni în care administraţiile să lucreze împreună. La 27 de ani de la Revoluţie, în domeniul sănătăţii suntem încă în derivă, iar situaţia nu mai poate continua aşa.

În 11 decembrie votează ALDE şi dă-i posibilitate României să devină o ţară sănătoasă pe termen lung. Vom pune în aplicare pentru tine un program bazat nu pe promisiuni, ci pe soluţii!

Mihai Horaţiu Josan, candidatul ALDE Alba la Camera Deputaţilor 

Executat de S.C. START MEDIA CENTER S.R.L. la comanda ALDE Alba, Cod unic mandatar financiar 11160008

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*