ALEGERI PARLAMENTARE. Filofteia Barstan: Sunt onorată să îi reprezint cu cinste pe moți din postura de candidat al PMP pentru Senatul României.

filofteia-barstanNumele meu este Filofteia Barstan, am 40 de ani, sunt soție si totodată mamă a doi copii minunați. Sunt născută în Lupșa, o localitate din inima munților Apuseni, locul în care am copilărit, unde mi-am petrecut anii tinereții  .Acest tărâm uitat de vreme există datorită oamenilor din comună care au știut de-a lungul timpului  să-i ridice valoarea și să-i arate  adevărata însemnătate. Am urmat cursurile școlii generale din Lupșa, mi-am continuat studiile la liceul Dr Petru Șpan din Baia de Arieș apoi am absolvit Facultatea de Drept și Administrație Publică, București. Am fost aleasă  consilier local în Consiliul Local al Comunei Lupșa și le mulțumesc tuturor lupșenilor pentru încrederea care mi-au acordat-o. Îmi desfășor activitatea de zi cu zi ca broker de asigurări.

Munții Apuseni ca și Valea Arieșului se confruntă cu o problemă  majoră și anume infrastructuta rutieră deficitară care împiedică dezvoltarea economică și turistică. Turiștii și-au manifestat doleanțele în legătura cu drumurile proaste și totodată au pus în evidență faptul că munții noștri își pierd bogăția din cauza defrișărilor în masă. Din cauza politicilor greșite de-a lungul anilor, în perioada  post-decembristă, în  munții  noștri au avut loc defrișări masive și din  această  cauză în  multe  locuri sunt pustii si goi. Zona noastră rămâne fără bogăția seculară pe care strămoșii noștri au apărat-o cu prețul vieții lor. Aurul verde al Apusenilor ar trebui apărat si de către moții zilelor noastre, nu trimis peste granițele țării.

M-am alăturat Partidului Mișcarea Populară cu încredere și doresc să redam speranța că nu este totul pierdut. Am fost mințiți de prea multe ori de cei care ne spun că ei sunt salvatorii noștri.

Sunt intr-o echipă puternică, bine organizată cu oameni cinstiți și corecți lânga care doresc să mă implic în rezolvarea problemelor noastre. Sunt onorată să îi reprezint cu cinste pe moți din postura de candidat al PMP pentru Senatul României. Sunt o femeie hotătâtă cum sunt toate moațele, nu am mai făcut politică și vreau să schimbăm în bine soarta noastră a moților.

Filofteia BARSTAN, candidat la funcţia de senator pentru Parlamentul României din partea PMP Alba

Executat de S.C. START MEDIA CENTER S.R.L. la comanda PMP Alba, Cod unic mandatar financiar 11160002

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23168 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*