ALEGERI PARLAMENTARE. Daniel Breaz, un profesionist în domeniul educației, candidatul PSD Alba la Senat

daniel-breazTinerii care muncesc în țară și visează că vor reuși să le ofere copiilor lor o viață mai bună au spus deseori că vor să se simtă reprezentați cu adevărat în Parlamentul României. Profesorul Daniel Breaz candidează la parlament pentru a le demonstra tinerilor că și ei contează, că poate să ducă mai departe dorințele lor. PSD a înțeles că prin astfel de candidați se va realiza schimbarea reală a parlamentului și a țării, astfel că pe listele PSD se regăsesc oameni care au demonstrat că pot să obțină performanță în meseria lor.
Daniel Breaz – un altfel de candidat

Rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a demonstrat că dacă muncești cu suflet și ești devotat profesiei succesul nu va întârzia să apară. Profesorul Daniel Breaz are o biografie impresionantă din care amintim acum doar câteva realizări din domeniul universitar. Din anul 2009, Daniel Breaz este profesor universitar, iar din 2010 este conducător de doctorat în domeniul matematicii. Mai târziu, a devenit președinte al  Comisiei de Matematică a CNATDCU și membru în Consiliul General CNATDCU. Din anul 2013 este secretar general al Consiliului Național al Rectorilor, evaluator CNCSIS și ARACIS, la toate acestea adăugându-se cele 13 cărți ce îi poartă semnătură; este vorba despre 13 volume de  specialitate în domeniul matematicii, completate cu aproape 300 de studii și articole științifice publicate în reviste din țară și din străinătate. La Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și-a dus mai departe pasiunea, a fost prodecan al Facultăţii de Ştiinţe de la Universitatea „1 Decembrie 1918″ Alba Iulia în perioada 2004-2008, apoi director al Departamentului Cercetării Ştiinţifice din universitate – din martie 2008 și până în martie 2012, când a devenit rector al universității albaiuliene, în prezent aflându-se la cel de-al doilea mandat.

Recunoaștere internațională

Cu trudă, sacrificii și pasiune, profesorul Daniel Breaz se bucură de apreciere la nivel internațional. În anul 2010 a fost desemnat cel mai bun cercetător din lume în teoria funcțiilor geometrice și i-a fost decernat Premiul „Nishiwaki Prize for The Research of Univalent Function Theory”, la Kyoto, în Japonia. În perioada 2004-2008, Daniel Breaz a fost membru al Consiliului Naţional de Conducere al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, fiind totodată membru în numeroase institute și asociații științifice naționale și internaționale de prestigiu, colaborator și membru în colegiile editoriale ale unor prestigioase reviste științifice internaționale. De asemenea, profesorul albaiulian Daniel Breaz este invitat pentru a susține conferințe și prelegeri la numeroase universități din țară și din lume – în Marea Britanie, Malaezia, Japonia, Turcia, Bulgaria și Iran, iar cariera sa universitară cu siguranță nu se va opri aici.

Daniel Breaz, primul candidat pe lista PSD la Senat, își dorește o campanie electorală pozitivă, pentru că PSD un program bine pus la punct în care românii și viața sunt prioritatea numărul unu.

Candidatul PSD la Senat va rămâne rector al universității albaiuliene, pentru că această funcție e compatibilă cu poziția de parlamentar. Și pentru că a reușit să obțină performanțe în educație, pe plan universitar, profesorul Daniel Breaz își dorește ca proiectele sale din Parlament să fie axate pe acest important domeniu. Și, cu siguranță, dacă locuitorii județului îi vor acorda încrederea pe care o merită va atinge excelența și în Parlamentul României. Pe tărâmul educației, profesorul Daniel Breaz și-a urmat visul și pasiunea, devenind un exemplu demn de urmat! A demonstrat că se poate! Ca parlamentar de Alba, va fi la fel cum ne-a obișnuit: își va duce până al capăt proiectele sale dedicate educației! Profesorul Daniel Breaz merită încrederea dumneavoastră, la alegerile din 11 decembrie, pentru a deveni senator de Alba!

Executat de S.C. START MEDIA CENTER S.R.L. la comanda PSD Alba, Cod unic mandatar financiar 11160007

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22949 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*