ALEGERI PARLAMENTARE. Cornel Suciu: „Liberalii și Guvernul Cioloș continuă circul ieftin pe tema salariilor din Educație și Sănătate.”

Mircea Trifu

cornel-suciuÎn urmă cu doar o săptămână afirmam că acest guvern de tehnocrați susținut de liberali este o dezamăgire pentru milioane de români. Mai mult, referitor la programul de guvernare prezentat de domnul Dacian Cioloș, spuneam că nu este altceva decât o poveste . O înșiruire de principii politicianiste fără nicio legătură cu zona economică.

Din păcate, am avut dreptate !  Liberalii au confirmat  că nici ei și nici Guvernul Cioloș nu au un proiect care să vizeze legea salarizării unice. Doar…povești

Nici liberalii și nici Guvernul Cioloș nu au soluții pentru problemele românilor 

Cu toate că liberalii anunțau cu “surle și trâmbițe” că au un program de guvernare care se mulează perfect pe principiile enunțate de Dacian Cioloș în celebra “Platformă 100”, nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic de acest proiect al PNL-ului.  Mai mult, declarația liderului liberal, Eugen Nicolăescu care se ruga de miniștrii Guvernului Cioloș să conceapă un proiect de salarizare unică cu care să vină în Parlament nu face altceva decât să confirme că nu există un astfel de proiect.

„Te rugăm frumos, guvernule pentru că este datoria ta să faci acest lucru să vii cu el la Parlament”, i-a transmis Eugen Nicolăescu ministrului Muncii, Dragoș Pîslaru.

Confirmă cumva rugămințiile domnului Eugen Nicolăescu că ar avea PNL-ul un astfel de proiect ?

Confirmă cumva rugămințile domnului Eugen Nicolăescu, că PNL-ul care a contestat la Curtea Constituțională majorările salariale propuse de PSD  ar avea alte soluții pentru angajații din Sănătate și Educație ?

NU ! În schimb la fel ca și tehnocrații Guvernului Cioloș și liberalii îi anunță pe români că au ei niște principii care trebuie să se regăsescă în legea salarizării unice.

Care sunt efectele acestui circ ieftin promovat de liberali ?

Răspunsul este simplu și din păcate extrem de dureros. Numai în județul Alba peste 10.000 de familii puteau să  beneficieze de majorările salariale propuse de PSD dacă această lege nu era  contestată de PNL și Guvernul Cioloș la Curtea Constituțională.

Nu spun că aceste creșteri salariale de 15 procente ar rezolva problemele din Sănătate sau Educație. Sau că aceste majorări salariale sunt mari.  Dar erau un semnal pozitiv pentru acești angajați.

Din păcate și o spun cu mare regret, liberalii au ajuns să trateze astfel de inițiative în stil politicianist. Iar în lipsă de argumente au ajuns să jignească. Pentru că nu poți să afirmi că o astfel de propunere este “pomană electorală”

Cei care lucrează în Sănătate sau Educație nu sunt pomanagii, domnilor liberali !

Așa cum niciun român care muncește în această țară nu este un pomanagiu și trebuie să fie plătit pentru munca depusă !

Din punctul meu de vedere astfel de declarații fac un rău imens societății românești și oamenilor care muncesc cinstit în această țară.

Tocmai de aceea sunt convins că din data de 11 decembrie, acest guvern va deveni o simplă amintire. Tristă și dezamăgitoare. 

Cornel Suciu,

Candidat PSD, Camera Deputaților

 

Executat de S.C. START MEDIA CENTER S.R.L. la comanda PSD Alba, Cod unic mandatar financiar 11160007

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22525 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*